Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

YA RABBİM
TANCREDİ arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Amin inşallah Allah kabul etsin
Allahım tez zamanda tancredi arkadaşımıza ve onun gibi bekleyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

bende canı gönülden aminnnnnnnnn diyorum

Aaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn rabbim hayırlısınız nasip etsin mübarek günler hürmetine

canı gönülden aminnnnnnnnnn tancredi inşallah en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat cnm

ebrarım seninde ağzına sağlık cnm

geçmişe bakmadan sormuştum duayı nasılyapıyosunuz diye okuyunca anladım çok güzel duaymış

kızlar başka bi topikte okudum sizlerde okuyun istedim stres gerçekten en büyük düşmanımız.............. bugün Operatör dr.a gittim ve cok ii bi dr oldugunu duymuştum.
6ay cok erken dedi.1 yıl korunmasız beraberlikten sonra olmuyorsa tıbben detaylı incelemeye alıyoruz dedi.
alttan muayene etti.daha sonra yine alttan ultrasonla baktı. tertemiz hiç kist yok harika dedi. bisürü yumurta oluşmaya başlamış.hatta 1 tanesi su an 15 mm dedi.

ben hiç sormadan internetteki yumurtlama günü hesaplayıcılar yanlış dedi. mesala bugun bnm adetimin 7.günü ve netteki hesaplayıcılarda hamilelik için zayıf gün yazıyor. ama öle değilmiş yumurtam baya büyümüş.dr haklı yani..

1gün durup bir gün beraberlik.ya da 2 gün durup 1 gün beraberlik dedi.
hamilelik beklentisiyle ilişkiye sakın girmeyin. yüzde yüz değil yüzde 200 olumsuz etkilersiniz.bu tıbben böle dedi. ne zman adet olacam diye düşünmeyin,o zaman adet olursunuz dedi..

stres gebe kalmayı engelleyen en büyük faktörmüş.

folik asit bile vermedi,gerek yok,herşeyi akışına bırakın dedi..
ve ben artık kararlıyım,takip falan yapmicam.. kafaya takmicam.. zaten herkes diyor ya,bu fikir aklımdan çıktı hamile kaldım diye...

Güzel paylaşımın için teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…