burdayım kuzumm şükürr daha iyii ilaç içecemm gene tutacak gibi kuzumm yavaş yavaşş ayak seslerini duyuyorumm
kız kuzummm az önce reha aradı iilaa yalvarıyoo ne olurr ugurla benide alınn derdaya giderkenn diyorr
biliyon ben bu gün kullanamıcam uçagı benimm velett bu gün kıpır kıpırr cesaret edemiyom kullanmaya uçagı tugca alacak bizleride şimdi curuss tugcanın oldugu için rehaa bişey diyemedim kuzumm tugca ne der bilmem evet dese ben rehamı muhtarımı kucagıma oturtturumm yer kaplamazz bilmiyom ne yapsak haber bekliyorlar bende n
derdama gelmek isterim bakiyim müsait lursam gelirimkaydirigubbakcemile3
hıhhhhhhhhhhh benim cocukla başkalarının cocuklarının terbiyesini bozuyomuş alsanaalsanasmile
kendi cocuklarına bakmıyolarda benimkini göryolar hıhhhhhhhhh :umursamaz:
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
TANCREDİ arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
TANCREDİ arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
şimdiiii,sabah 10 30 da uyandım,sayenizde tabii kiiii,geç kalmıştım,işimde vardı,onu hallettim,11 30da evden çıktım,yarım saatte anca ulaştım fakülteye,çift vasıtayla tabiki,kanımı aldılar,öğleden sonraya kaldın dediler,bende muayene edinde akşamüstüne kadar beklerim dedim,dr gitmişte olabilirdi çünkü,sonra muayene oldum,rahim yumurtalıklar iyi,tedaviye hazır,niye aşılama istemediğimi,bu tedavinin tüp bebek aşamasında,sayılmadığını,illa aşılamayı önerdiler,yok bikere daha denicem dedim,dr yaşımı sordu,32 yi duyunca,genç belledi zaaaar,iyi deneyebilirsin dedi,bende menagonum var,ona rapğğor çıkarın dedim,iğnemi aldım eve geldim. bu kadaaaannnnnn.
merakınız gitti dimiiii,tabi bidaha bişey sormassınız,bu kadar uzun uzadıya,detaylara girerek anlattığım için.lülülülülülülülülülülülü
porticim,iğneyle yumurtalarımı büyütüp,çatlatmaylada çatlatcaklar,benim şimdiye kadar başta yumurtlamam olmuyodu,sonra ilaçlarla onu aştık,döllenme olmadı,sonra onu da aştık,döllendi yani,kimyasal gebelik oluştu,yani kesesi oluşmadan sonlandı gebeliğim,ki bunun belirlenebilmiş bir sebebi yok.işte sırayla gidince bu ayda inş.gebelik oluşcak.hihoyyythihoyyyt
kızlar şaka maka benim durumumu sebepsiz infertilite olarak değerlendirdiler bugün.kafamçokkarıştı
keşke cnm ya şu işten bi çıkayım ilk iş eve net almak olack
şuan itibariyle iş yerindekiler sinirimi bozdu,kızlar size tek tavsiyem sakın ola sakın
akrabaların olduğu bi işyerinde çalışmayın nefret ediyorum yaa nefrettttt
Allah'A havale ediyorum ne kadar hakkım varsa...
kız ebrarcım benim günüm bugün 7 gün gecikti cnm geçikme olmazdı ama oldu işte bugün kan tahlili yaptırdım bekliyorum sağlık ocağı olduğundan perşembe alıcam sonucu inş. hamileyimdir de dua ederim sizlere hamilenin duası kabul olurmuş kaydirigubbakcemile3
gidemm birazzz hazırlanayımm derdamm içinn süslenem kızıda giydireyimmm tugcem gelirr birazdan almayaa görüşürz sonra kızlarrr by byy
kızlar başka bi topikte okudum sizlerde okuyun istedim stres gerçekten en büyük düşmanımız.............. bugün Operatör dr.a gittim ve cok ii bi dr oldugunu duymuştum.
6ay cok erken dedi.1 yıl korunmasız beraberlikten sonra olmuyorsa tıbben detaylı incelemeye alıyoruz dedi.
alttan muayene etti.daha sonra yine alttan ultrasonla baktı. tertemiz hiç kist yok harika dedi. bisürü yumurta oluşmaya başlamış.hatta 1 tanesi su an 15 mm dedi.
ben hiç sormadan internetteki yumurtlama günü hesaplayıcılar yanlış dedi. mesala bugun bnm adetimin 7.günü ve netteki hesaplayıcılarda hamilelik için zayıf gün yazıyor. ama öle değilmiş yumurtam baya büyümüş.dr haklı yani..
1gün durup bir gün beraberlik.ya da 2 gün durup 1 gün beraberlik dedi.
hamilelik beklentisiyle ilişkiye sakın girmeyin. yüzde yüz değil yüzde 200 olumsuz etkilersiniz.bu tıbben böle dedi. ne zman adet olacam diye düşünmeyin,o zaman adet olursunuz dedi..
stres gebe kalmayı engelleyen en büyük faktörmüş.
folik asit bile vermedi,gerek yok,herşeyi akışına bırakın dedi..
ve ben artık kararlıyım,takip falan yapmicam.. kafaya takmicam.. zaten herkes diyor ya,bu fikir aklımdan çıktı hamile kaldım diye...
ama bakın sakın ha bebişleri yaptıktan sonra yok ağlıyolar hiç uyutmuyolar azcık dinlensek biz sıkıldık nasıl büyütecez bunnları daha okulu üniversitesii evlendirmesi var oyyyyy oyyyy oyyyy kimse duymasın yoksa burda yazdıklarınız aleyhinize delil olarak kullanılır haberiniz olsun....
kız tugcallllllll sen kendi veletlerine bak kızzzzzzalsanaalsanasmile
ebrarın evini halletmişler ya
ne yaramazlar öyle aaaaaaa
benimkilerinde adı cıkmış yani:umursamaz:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ohhh iyi yapmış yavrulRIMMMM KUZULARIMMMMMM ananız kurban olsun size yauwww.............:roflol::roflol::roflol:
aminnnn,rabbim tancredi arkadaşımıza,duaları9mız vasıtasıyla en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin,bizlerede amin dediğimiz için nasib eder inş.Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi
Ya; Rabbi!
YA RABBİM
bu yazdıklarımız okurlar m ı sence bizim veletler,ne komik olur yaaa,ben bebeğime günlük yazmayı düşünüyorum zaten,hel bi düşsün rahmime,başlıcam yazmaya inş.annesinin o nu ne kadar sevdiğini,ne kadar istediğini,ne kadar beklediğini,nelere katlandığını öğrensin yavrum.:ecrin_bebek:ama bakın sakın ha bebişleri yaptıktan sonra yok ağlıyolar hiç uyutmuyolar azcık dinlensek biz sıkıldık nasıl büyütecez bunnları daha okulu üniversitesii evlendirmesi var oyyyyy oyyyy oyyyy kimse duymasın yoksa burda yazdıklarınız aleyhinize delil olarak kullanılır haberiniz olsun....
kardelen tedavin hayırlı olsun canım sonu tombik bi bebek olsun İNŞALLAH
YUH YANİ BAŞKADA BİŞE DEMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?