Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

reha mııııı....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kızım takma şu rehayı peşine yauw... neyse söz vermişsin artık gelsin bari nabiim... uğur da gelmek ister şimdik.... walla benim curus da bozalrlarsa ödetirim sana ona göre....lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

aleyna kısss senin veletler küçük çekmece gölünü halletmişler... akşam haberlerde gördüm.... şu çocuklarına sahip çık acık... oraya buraya yapmasınlar bak çevre felaketine sebep oluyolar....

AMİNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNN... RABBİM TANCREDİ ARKADAŞIMIZA VE BEBEK İSTEYEN TÜM KULLARINA TEZ VAKİTTE CENNETTEKİ YAVRULARIMIZI GÖNDERSİN İNŞALLAH........

kızlar inşallak tez vakitte bebişlerimizi alırız kucağımıza ebrar_53 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
TANCREDİ arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ama bakın sakın ha bebişleri yaptıktan sonra yok ağlıyolar hiç uyutmuyolar azcık dinlensek biz sıkıldık nasıl büyütecez bunnları daha okulu üniversitesii evlendirmesi var oyyyyy oyyyy oyyyy kimse duymasın yoksa burda yazdıklarınız aleyhinize delil olarak kullanılır haberiniz olsun....

bütün kalbimle AMİN diyorum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

Ne güzel canım işte rahim yumurtalıklar falan iyimiş... sen de şimdi bir kez daha normal deniceksin ha.... benim gibi... inşallah sorunsuz geçer de bebeişini alırsın kucağına canım....

benimkide sebepsiz düşük ya canım... aslında son zamanlarda çoğu çiftte bu tarz sorunlar oluyor... kimse sorsam ya düşük yapıyo yada hamile kalamıyor... bence bu işte bir iş var... eskiden annelerimiz doktora bile gitmezlermiş.... şimdi öyle mi???? çok üzülüyorum bazen... keşke o zamanlarda yaşasaymışız... herşey daha kolaymış o zamanalr....senağlamasenağlamasenağlama

bende daha önce bir aile firmasında çalışmıtım canım çok zor oluyo anlıyorum seni... patronların ikisi kardeşti biri bişey diyo diğeri tersini söylüyor ne yapdsan birinden azarı işitiyon... ben dayanamadım ayrıldım o yüzden....

canım inşallah bu mübarek günleri yüzü suyu hürmetine hamilesindir....

gidemm birazzz hazırlanayımm derdamm içinn süslenem kızıda giydireyimmm tugcem gelirr birazdan almayaa görüşürz sonra kızlarrr by byy

walla ben geldim cicimde siz daha gelmemişsiniz.... klava:klava:klava:

evet canım bana da doktorum söylenişti bunu... kesinlik bebek düşüncesiyle birlikte olmatın dedi... gençsiniz ikinizde yeni evlisiniz dedi.. bebek nasılsa olur dedi... çnkü bebek düşüncesiyle girdin mi yatağa ister istemez stress oluyor...

kız tugcallllllll sen kendi veletlerine bak kızzzzzzalsanaalsanasmile

ebrarın evini halletmişler ya

ne yaramazlar öyle aaaaaaa

benimkilerinde adı cıkmış yani:umursamaz:

yok kız onlar bir gelsinler walla ben uykusuzluğa falan razıyım yeterki gelsin yavrularımız... demin dışardaye-ken eşimle gördük bir bebek yeni doğmuş heralde.. minnacık... hemen gözlerim doldu zaten... eşimde seni bir daha çıkarmıcam diyo... nerde bebek yada hamile görsem ağlıyorum da....senağlamasenağlamasenağlama

kız tugcallllllll sen kendi veletlerine bak kızzzzzzalsanaalsanasmile

ebrarın evini halletmişler ya

ne yaramazlar öyle aaaaaaa

benimkilerinde adı cıkmış yani:umursamaz:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ohhh iyi yapmış yavrulRIMMMM KUZULARIMMMMMM ananız kurban olsun size yauwww.............:roflol::roflol::roflol:

aminnnn,rabbim tancredi arkadaşımıza,duaları9mız vasıtasıyla en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin,bizlerede amin dediğimiz için nasib eder inş.
bu yazdıklarımız okurlar m ı sence bizim veletler,ne komik olur yaaa,ben bebeğime günlük yazmayı düşünüyorum zaten,hel bi düşsün rahmime,başlıcam yazmaya inş.annesinin o nu ne kadar sevdiğini,ne kadar istediğini,ne kadar beklediğini,nelere katlandığını öğrensin yavrum.:ecrin_bebek:
kardelen tedavin hayırlı olsun canım sonu tombik bi bebek olsun İNŞALLAH

sağol canım,bismillah dedik bu akşam,saat tam onda vuruluyo iğnem,eşime dedim,öğren sen vurursun,kabul etmedi,sonra yanlış fallan yaparsam diye,yani hergün sigortaya gidip gelcez artıkın,aman olsunda,ben otogara kadarda yürürüm.kaydirigubbakcemile3

sağol canım,bismillah dedik bu akşam,saat tam onda vuruluyo iğnem,eşime dedim,öğren sen vurursun,kabul etmedi,sonra yanlış fallan yaparsam diye,yani hergün sigortaya gidip gelcez artıkın,aman olsunda,ben otogara kadarda yürürüm.kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hadi bakalım hayırlı olsun tatalım.... karından olucan dimi iğneleri.....

YUH YANİ BAŞKADA BİŞE DEMİYORUM

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

AYYYYY KOPTUK EŞİMLE BUNA YAAAA..... HAY ALLAHIM NE MANYAK İNSANLAR VAR YAAA........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…