Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aaa nekaadr ayıp konuşuyonuz mercimeği unutyonuz galiba çocuğun yanında k0onuşulmaz böğle şeyer ayıp lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

ne işi kız,geldim ya,nereyeeekaydirigubbakcemile

kısss temizlik yaptım ayol kişisel temizlik gündüz oruçlu ağız olmuyoda... burdayım artıkın kızlarrrrr....

şöleee bi selam vereyim dedimmm
tefriciyeleri okumam lazımm
150 tane okuyup geliyom canlarr
herkes iyidir inşallah
beni sorarsanız iyiyim misafir olduğundan biraz yoğun geçiyo günlerimmm
opuyorumnanaktan

Allah kabul etsin yelizimmmm.....

ya görünmezmi oldum acep kimse beni görmüyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben

derdacımmm balımmm nabiyon görmoy mu bunlar seniş yawrum.... klava:klava:klava:

kızlar gerçekten kafanızdan bebek fikrini çıkarabilirmisiniz başka şeye adapte olarak ben mesela okullar açılınca ilk 1 ay koşturmaca yapacam belki tam değil ama biraz boşverebilirim

derdanur, ..yeliz.., birsen29, kardelen5233+, papatya5534, sevtun2+
şu kadar kişinin içinde bi ben konuşuyom çenem düştü zaar

ulen uyuyomusun karular be 40 yılın başı kapmışım pc yi kimse yazmıyo he çıldırıcim şimdi he:kedi:

ben uyanıkım canım... sahura kadar.....

kardelen nabiyon kızzz sesin çıkmıyo... birsencim yazdıklarını okudum canım... çok haklısın kafaya taktımı olmuyo bu iş....

dün amma kaynatmışsınız gacılar oku oku bitiremedim walla.... :roflol::roflol::roflol:

papatya kaç yıllık evli kaç yaşındasın ne tedavisi yaptın

3 yıllık evliyim canım 27 yaşındayım.klomenden başka bi tedavi yaptırmadım.benim adetlerim hep 1 hafta atar klomenle düzene girer dedik ama yine 4 gün filan atıyodu.sanırım yumurtlamayla ilgili bi sorun var.yumurtlama günlerinde çalışsak bile gine tutmuyo.o yüzden yumurtlama takibine gidecem.belki çatlatma iğnesi filan verir.

amim canım ya herkez bu bebegi bekliyo zaten helede babası ve babannesi ve annanesi kız işşallah eli ayagı saglıklı olurda kucagıma alırım o mutlu günü görüyüm allaha söz verdim 40 kapıya aşüre dagıtıcam etegimi eve geliyim yırtıp bebegimi ona sarıcam ahtım var kurbanı var kesicam allah nasip ederse cinsiyetini ögrenmicem süpriz olsun istiyon he daktor 3 aylıkken sordu cinsiyetini ögrenmek istiyomusun diye yok dedim kayınvaldem dedi sen ögrenme biz ögreniriz dedi doktorumda anne istemese babaya bile söylemiyoruz dedikaydirigubbakcemile3 ben ögrenmicem başkaları neden ögrensin yeminim var :CüvCüv:

aminn tuğçemm

derdamm bacımm ben tefriciyemi bitirmeye çalışıyomm kuzumm ondan katılamıyom sohbete
gündün okuyamıyorummm
az daha okimm gelcemm inşallah

pıhtılaşmana falan bakıldı mı papatya... yada bebek neden ölmüş karnında bunnla ilgili ne dediler... kusura bakma ilk yazdığını bulamadım da... bu karılar çok çene çalımış kaybettim... belki de yazmışsındır... hiç tedavi falan gördün mü??? yaş kaç, kaç yıllık evlisiniz??? sorularım bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.....vereliniortak

aaa nekaadr ayıp konuşuyonuz mercimeği unutyonuz galiba çocuğun yanında k0onuşulmaz böğle şeyer ayıp lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

yok canım ya aklıma geldi ondan dedim ben öyle sevmem konuşmayı bana ters de bi yerde duydum aksam aksam gülün dedim kız mercimegimi terbiyeli yetiştiriyorum merak etme teyzesi aklımın ucundan bile geçmez bebegimin ahlakını bozuyum akş olsun bebem ya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…