Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelen hoşgeldin ne zaman geldin yaaa görmemişim
canım,ben ara ara geldim,açık kaldı pc,malum kocayla ilgilenmem gerek,yoksa küsüyomuşbayanssulusmile

kız,ne deyon sen,kızsaydın bari,öyle avala aval bakmayla bşiter mi,ben olsam bi güzel hırsımı çıkarırdım,bide kjalbini durdurcakmış mercimeğin.:mymeka:
ulen uyuyomusun karular be 40 yılın başı kapmışım pc yi kimse yazmıyo he çıldırıcim şimdi he:kedi:

canım,herkezin işi var gene galiba,ben geldima ma sabit kalamadım bitürlü.

yok sevtunum bende espiri yaptım zaten o daha ne anlar iyi sözdü söyledim demin aslında doğru benim eşim bazen diyo insan tecavüden bile hamile kalıyo bunun sırrı ne acaba diye

kızlar tecavüzü geçtim millet doğumkontrol hapı ve spralle bile hamile kalıyo Allahın takdiri canım

yok sevtunum bende espiri yaptım zaten o daha ne anlar iyi sözdü söyledim demin aslında doğru benim eşim bazen diyo insan tecavüden bile hamile kalıyo bunun sırrı ne acaba diye

tek sırrı var aslında,bebğinin ruhunun yaratılmış olması,rabbimin ol demesi,ama biz çokkk fazla istediğimizden,sabırsızca davranıyoruz.

tugcalcım moralim iyi biraz eşimle konuştık akaşm 3 aydaha sabret dedi bana bakalım doktor ne diycek ondan sonra bakıcaz çaresine
zaten hastayı üç ayı bekliyemiycem doktora gidicem çünkü karnım sürekli ağrıyo adetim tam gelmedi kahverenfi akıntım var ağrıyla beraber tekrar gitmem lazım eşiminde ekimin 17 sine randevuus var biliyomuusn bilmem ama eşim varikosel ameliyatı oldu 3 aysonra gel dedi doktoru hadi ben başka doktora giderimde eşim benim aynı doktora gitmem lazım dedi gidicez ama erteledik biraz diyelim

kalbinde bişey yok biliyorum ben yanlış anlaşılmak istemem ya mercimege klasik müzik dinleticam rabbim nasıp ederse babası cd sini aldı bile 5 aylık olsun bi ozaman duyuyomuş mercimek sen ne yaptın görüşmeyeli bakam ,bilmiyorumkismile

yok canım pırtılaşmaya filan bakılmadı.bebeği düşürseydin otopsi yapılırdı neden olduğunu anlardık dedi ama direk kürtajla alındığından bişe bulamadılar.sadece klomen yumurlama ilacı kullandım o kadar.tarama testi sonuçları filan benim tahlillerim hep iyi çıktı ama neden öldü bilmiyorum.

faceye takılıyon o arada sizi de hallediyonm ben kaydirigubbakcemile3 ondan geç yazıyom yani burdayım anlıcagınızkaydirigubbakcemile3

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................20
BONCUK.................30
ALEYNA..................30
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30
HALET....................30
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30
GÜLŞAH.................20
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23
BİRSEN................10
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMA AKŞAMI DUASINI YAPARIZ

hoşbuldum kardeloşum listeyi öne aldım
bide yelizimin listeyi bulup geliyorum hemen
buarada kızlar yok BONCUK,ALEYNA,AZRA,HALET??

şekerim gene ne duası bakem benide katır sonraŞeniz

şekerim gene ne duası bakem benide katır sonraŞeniz

AYETEL KÜRSİ canım
tabiki sen döndün aramıza bundan sonra sanada yazarız
buarada çok sevindim canım gözünaydın olsun
bende aynı senin gibiyim doktora gidince fırlıyo tansiyonum
neyse bidaha korku yaşamazsın inşallah opuyorumnanaktan

olsun canım benim geç olsun da güç olmasın inşallah... varikosel ameliyatı ne canım bu arada ben hiç duymadım da... senin kahverengiler neden geliyo ki???

selam güzeller ben geldim
azcık işim var hemen dönücem

ebrarım hoşgeldin balımmm... nasıl geçti gezmen????

kızlar buarada hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için
kötü birgün geçirdim ne olduğunu anlamadım ama geçti çok şükür

kız kaç çıkıyo merak ettim şimdi motive olurum hebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…