- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
canım,ben ara ara geldim,açık kaldı pc,malum kocayla ilgilenmem gerek,yoksa küsüyomuşbayanssulusmilekardelen hoşgeldin ne zaman geldin yaaa görmemişim
kız,ne deyon sen,kızsaydın bari,öyle avala aval bakmayla bşiter mi,ben olsam bi güzel hırsımı çıkarırdım,bide kjalbini durdurcakmış mercimeğin.:mymeka:kardelencim o doktoru bugün öldüresim geldi test sonuçlarını alamna kadar 9 dogurdum adama gösterdim testler temiz dedi aval aval bakarak ah hükümet sormasa allah günah yazmasaydı akıttıgım gözyaşlarının hesabını versin deyip dövesim geldi kız dövseydim motive olurdun he:mymeka::mymeka:
ulen uyuyomusun karular be 40 yılın başı kapmışım pc yi kimse yazmıyo he çıldırıcim şimdi he:kedi:
yok sevtunum bende espiri yaptım zaten o daha ne anlar iyi sözdü söyledim demin aslında doğru benim eşim bazen diyo insan tecavüden bile hamile kalıyo bunun sırrı ne acaba diye
yok sevtunum bende espiri yaptım zaten o daha ne anlar iyi sözdü söyledim demin aslında doğru benim eşim bazen diyo insan tecavüden bile hamile kalıyo bunun sırrı ne acaba diye
pıhtılaşmana falan bakıldı mı papatya... yada bebek neden ölmüş karnında bunnla ilgili ne dediler... kusura bakma ilk yazdığını bulamadım da... bu karılar çok çene çalımış kaybettim... belki de yazmışsındır... hiç tedavi falan gördün mü??? yaş kaç, kaç yıllık evlisiniz??? sorularım bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.....vereliniortak
selam güzeller ben geldim
azcık işim var hemen dönücem
tygcal papatyanın cevapları senin sorularının içinde alıntına bak
şekerim gene ne duası bakem benide katır sonraŞenizTUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................20
BONCUK.................30
ALEYNA..................30
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30
HALET....................30
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30
GÜLŞAH.................20
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23
BİRSEN................10
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMA AKŞAMI DUASINI YAPARIZ
şekerim gene ne duası bakem benide katır sonraŞeniz
tugcalcım moralim iyi biraz eşimle konuştık akaşm 3 aydaha sabret dedi bana bakalım doktor ne diycek ondan sonra bakıcaz çaresine
zaten hastayı üç ayı bekliyemiycem doktora gidicem çünkü karnım sürekli ağrıyo adetim tam gelmedi kahverenfi akıntım var ağrıyla beraber tekrar gitmem lazım eşiminde ekimin 17 sine randevuus var biliyomuusn bilmem ama eşim varikosel ameliyatı oldu 3 aysonra gel dedi doktoru hadi ben başka doktora giderimde eşim benim aynı doktora gitmem lazım dedi gidicez ama erteledik biraz diyelim
selam güzeller ben geldim
azcık işim var hemen dönücem
AYETEL KÜRSİ canım
tabiki sen döndün aramıza bundan sonra sanada yazarız
buarada çok sevindim canım gözünaydın olsun
bende aynı senin gibiyim doktora gidince fırlıyo tansiyonum
neyse bidaha korku yaşamazsın inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?