Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tuğçem,sana cvp vermedim dimi,arada kaynadı kuzum,kusura bakma emi,nasılsın?ilaçlardan mı ne,hala başım ağrıyo,bu gecede erken kalkcam galiba.

tugçem hoşbuldum balım
iyiydi yaa annemlerdeydim kalabalık bir iftar yemeği filan işte
güzeldi yani biraz toparlandım

sevtuncum enson hematolağa gittiğimde 15 9 çıkmıştı
adam şaşırmıştı hatta evde sürekli ölç dedi bende oara takip ettim hep 12 7 çıktı ve rahatlamıştım

tuğçem anlattımya bebek ziyaretinden sonra olanlar oldu bana
ilk defa böyle oldum yollarda ağlıya ağlıya gezdim oderece yani

tuğçem,sana cvp vermedim dimi,arada kaynadı kuzum,kusura bakma emi,nasılsın?ilaçlardan mı ne,hala başım ağrıyo,bu gecede erken kalkcam galiba.

iyiym tatalım senin kusuruna bakarmıyım hiç şaka yaptım... ilaçlar mı baş ağrısı yapıyo kuzum... offneler çekiyoruz şu veletler gelsin diye... Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.... ben de iyiyim tatlım yaaa... misafir trafiği yoğun biz de de... oraya buraya koşturup duruyom işte....

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +194
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................50bitti
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000bitti+350
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti+100
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100bitti
tugcal................50bitti+50
halet..................100

ha gayret az kaldı
kaldı 300

ebrar iyiyiz canım sgl yeni bi yöntem bulduk bebek fikrini kafamıza takmayacaz o zaman oluyomuş

tuğçem anlattımya bebek ziyaretinden sonra olanlar oldu bana
ilk defa böyle oldum yollarda ağlıya ağlıya gezdim oderece yani

ayyy doğru ya canım... kusura bakmayın benim kafam çok dalgın bugün... papatyaya da alıntı yapıp oradaki soruları sormuşum....

papatyam amin canım benimde 3 tane kaybım var çok iyi bilirim malesef

benim de bir dış gebelik 2 de düşüğüm var papatya.... neler yaşadığını çok iyi bilirim yani....

kızlarr ben gidip bişiler hazırlim yiyip yatıyoruz çünkü bizimki mızmızlanmaya başladı.yarın iş varr off..yarın akşam görüşmek üzeree..

memnun olduk papatyacım... yine gel... biz sahura kadar buralarda oluyos.... garanti burlusun birkaçımızı :roflol::roflol::roflol:

300 ben okurum ne zamana
bilmiyorumkismile yarın iftara misafirim varda onun için sordumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…