kız olsun keşke 10 deyill 20 sıkarızz nolacakk popo sıkmadann allah tamamına erdirsin canımm inşallah kucaguma almayı nasip etsinnn deneyecemm bu yöntemii hemennnn kafama yatttıı zatenn her şeyii deniyozzz gercii ben 2 3 aydırr başladımm bişeyler denemeye
bitanecikler bakın ne dicem benim teyzemin kızı 3 ayda bir hastalanıyodu.çok doktora gitti kimizi olamz demiş kimisi erken menopoza girmişsin demiş.daha 30 yaşında. başka bi doktorda klomen vermiş yumurtlama takibi ypmış ve o günlerde ilişkiden hemen sonra ayaklarını yukarı dikip totonu 10 ar kereden 3 defa sıkıp bırak diye söylemiş.rahim kasları bunu yapınca spermi olduğu gibi içeri çekiyomuş.bunu yaptıktan 2 ay sonra hamile kaldı 7 aylık hamile şu annnn....
nasıl gidiyo kuyu işi,kocan gene bişey kokuyo diye ortalığı kokluyo mudelikafaduldendelikafadulden
selam kızlar eve yeni geldim
şimdi namaz kılıcam daha sonra burda olurum
canım ben burda 10 ar kereden 3 defayııı anlayamadımmm açıklarmısınnn
kızlar ben cıkıyorum cok sessızsınız bgn:sinifsinif:
kendınıze ıyı bakın öptümopuyorumnanaktan
ebrarım allah kabuletsın cnm gece gelırsem görüşürüz kıb tatlım
saol bitanem yaa Allah razı olsunhoşgeldin kuzumm allah kabull etsinn duayıı okudum ben canım yazarsınn
saol tatlım ALLAH razı olsunkızlar ben cıkıyorum cok sessızsınız bgn:sinifsinif:
kendınıze ıyı bakın öptümopuyorumnanaktan
ebrarım allah kabuletsın cnm gece gelırsem görüşürüz kıb tatlım
kızlar,size bir haber,ebrar nihayet ilaçları vermek için bi otobüs bulmuş,sağolsun kaç gündür uğraşıyo,ilaç boşa gidiyo diye üzülüyodu ama yaptığı araştırmalar sırasındaki harcaması ilaç parasını aştı,hakkını ödeyemem yaaaa,canım arkadaşım benimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?