Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız olsun keşke 10 deyill 20 sıkarızz nolacakk popo sıkmadann allah tamamına erdirsin canımm inşallah kucaguma almayı nasip etsinnn deneyecemm bu yöntemii hemennnn kafama yatttıı zatenn her şeyii deniyozzz gercii ben 2 3 aydırr başladımm bişeyler denemeye

kız kardoşş ıum kızzz gel gell ben seni kapıda oturturrmuyumm başımınn üstüneee kızz ne demekkkk anam anamm kırk yılda bir arkedeşlerimm gelecekte kapıdamıı oturtecemm onlarııı ulennnnnnnnnn

nasıl gidiyo kuyu işi,kocan gene bişey kokuyo diye ortalığı kokluyo mudelikafaduldendelikafadulden

canım ben burda 10 ar kereden 3 defayııı anlayamadımmm açıklarmısınnn

canım ben burda 10 ar kereden 3 defayııı anlayamadımmm açıklarmısınnn

canım çalışma biterbitmez ayakları dikip 10 kere sıkıyosun totoyu.. kas gücüyle tabi.5 saniye bekleyip bırakıyosun. sonra bu işlemi 10 kere tekrar ediyosun. arada bikaç dakika bekleyip tekrar 10 kere yapıyosun. toplamda 30 defa. doktorun dediği kasların içeriye doğru çekilmesiyle spermlerin hızlı birşekilde içeriye doğru ilerlemesini kolaylaştırıyo. okişş..

kızlar bende aidin salih diye bi kadın yazmış kitap var gerçek tıp diye belki duymuşsunuzdur gebekalmak için 1 bardak çörekotu yarım bardak çemen yarım bardak turp tohumu öğütüşür 2 bardak bal ile karrıştırılır sabah akşam 1 er çorba kaşığı yenir bu iyi geliyomuş

kızlar ben cıkıyorum cok sessızsınız bgn:sinifsinif:
kendınıze ıyı bakın öptümopuyorumnanaktan
ebrarım allah kabuletsın cnm gece gelırsem görüşürüz kıb tatlım

kızlar,size bir haber,ebrar nihayet ilaçları vermek için bi otobüs bulmuş,sağolsun kaç gündür uğraşıyo,ilaç boşa gidiyo diye üzülüyodu ama yaptığı araştırmalar sırasındaki harcaması ilaç parasını aştı,hakkını ödeyemem yaaaa,canım arkadaşım benimŞeniz

boncuk,bu akşam bizi kimse evine kabul etmedide,ondan oldu sessizlik,bide aramızda hastalar olunca neşemiz olmuyo,derda nında sancısı varmış çok,ikinizede çok geçmiş olsun.

hoşgeldin kuzumm allah kabull etsinn duayıı okudum ben canım yazarsınn
saol bitanem yaa Allah razı olsun
saol kuzu ağzına sağlık yazarım şimdi
yanlız yeliz için tefriciyeyi okudunmu okumadıysan okuma kuzu derin 160 tane okumuş yani fazla olucak
saol tatlım ALLAH razı olsun
ben burdayım görüşürüz canım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonunda varya ne maceralar yaşadık o ilaçtan sebep bide eline ulaşsa hayırlısıyla .otobüs hareket ettiği anda yetiştik bizi göreceksin eşimle mavin şaştı halimize kaydirigubbakcemile3
ayy sonunda ama sabah gidip alamazsan ilacı bafrada bulursun ona göre sempatiksalakcinni
hiç önemli değil inanki işe yarasın biz çok mutlu oluruz inşallah teyzesinin uğraşlarını boşa çıkarmaz bebişin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…