şimdi yarın 8 de beni uyandırması için birini bulmam lazım öncelikle,o konuda sana güveneme,akşam tlfn elimde uyuyakalmışım,aramadıon benisaol bitanem yaa Allah razı olsun
saol kuzu ağzına sağlık yazarım şimdi
yanlız yeliz için tefriciyeyi okudunmu okumadıysan okuma kuzu derin 160 tane okumuş yani fazla olucak
saol tatlım ALLAH razı olsun
ben burdayım görüşürüz canım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonunda varya ne maceralar yaşadık o ilaçtan sebep bide eline ulaşsa hayırlısıyla .otobüs hareket ettiği anda yetiştik bizi göreceksin eşimle mavin şaştı halimize kaydirigubbakcemile3
ayy sonunda ama sabah gidip alamazsan ilacı bafrada bulursun ona göre sempatiksalakcinni
hiç önemli değil inanki işe yarasın biz çok mutlu oluruz inşallah teyzesinin uğraşlarını boşa çıkarmaz bebişin :Saruboceq:
ebrar sen hep geçmişi okurdun bugün yorgunsun heralde ben okudum ve bugün adet oldum bidahaki ayda tedavi yapmayacam sanada diyim rahatlayım
ebrar sanada diyim istnbulda lokman hekim var hatice hanım diye hamile kalmak için 3 aylık kürler yapıyo çok pahalıda değil eğer isterseniz fiyat öğrenecem sonuçta hayatta umuduunu yitirmeyecen ona gre habeer verin yarın arayacam
kardelen bu kişiler okumuş bilen insanlar isteyen yaptırır ben sadece herkes gibi umut edip acaba yeni bi yol varmı dediğimiz için söyledimkimseyi hiçbişeye mecbur bırakmadım ve boncukta kendi yaptığı için veya herkesin bünyesi farklı olduğu için dokunmuştur bizler bilmediğimiz için ölçüsünü tutturamayabiliriz beni yanlış anladıysan kusura bakma
kızlar,size bir haber,ebrar nihayet ilaçları vermek için bi otobüs bulmuş,sağolsun kaç gündür uğraşıyo,ilaç boşa gidiyo diye üzülüyodu ama yaptığı araştırmalar sırasındaki harcaması ilaç parasını aştı,hakkını ödeyemem yaaaa,canım arkadaşım benimşeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?