Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................40bitti
BONCUK.................30bitti
ALEYNA..................30bitti
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30bitti
HALET....................30
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30bitti
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23bitti
BİRSEN................10bitti
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMA AKŞAMI DUASINI YAPARIZ

Son düzenleme:
şimdi yarın 8 de beni uyandırması için birini bulmam lazım öncelikle,o konuda sana güveneme,akşam tlfn elimde uyuyakalmışım,aramadıon benilmaz:kaydirigubbakcemile3

boncuğum buarada geçmiş olsun hayırdır neden ağrın varki
aslında bende öyleydimya belkide gaz sıkıştırıyodur
yumurtlama zamanı olduğu için yumoşlar büyümüştür onun etkiside olabilir
bence kötü düşünme kist bendede oluyoya hiç öyle ağrım olmuyo
inşallah kist değil olumlu düşün canım

kardeloşum haklısın valla bende hatırladığımda saat 3,5 du
dedim şimdi arasam geçmiş olsun diycek bana hiç aramayım dedim
sabah uyandırma konusundada bana güvenme kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçar hep erken kalkıyorum yarında temizlik yapacam pazar gün kaynanamla kızım geliyo bu arada kızımı çok özledim hepinize hayırlı evlat nasip etsin Allahım herkese iyi geceler bide kür kullanmak isteyen varsa istanbuldada tanıdık lokman hekim var size yardım eder almak isteyen olursa fiyatını öğrenebilirim hacamat işinide anlayın ve yaptırabilirseniz onuda bi deneyin

ebrar sen hep geçmişi okurdun bugün yorgunsun heralde ben okudum ve bugün adet oldum bidahaki ayda tedavi yapmayacam sanada diyim rahatlayım

ebrar sen hep geçmişi okurdun bugün yorgunsun heralde ben okudum ve bugün adet oldum bidahaki ayda tedavi yapmayacam sanada diyim rahatlayım

evet tatlım hem yorgunum hemde geç oldu diye direk daldım
kusura bakma saol ağzına sağlık
senin içinde hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın

birsencim,lokman hekim dileyen sana söyler canım,dün akşamda söyledin,pek kürlerde iyi gelmediği için,dr larda tavsiye etmedikçe uygulamıyoruz,yyani bu konuda pek yardımcı olamassın sanırım,bak boncuk,kür uyguladı,halbuki gerek yokmuş,sancıdan kıvranıyo,ben zaten tedavideyim,yanına ek yapama,zaten çok korkarım bitkilerden,faydası olduğu kadar,ehil olmayan kişiler tarafından,zararıda dokunabilir,öyle herkeze güvenemem,ibence sende güvenme.

ebrar sanada diyim istnbulda lokman hekim var hatice hanım diye hamile kalmak için 3 aylık kürler yapıyo çok pahalıda değil eğer isterseniz fiyat öğrenecem sonuçta hayatta umuduunu yitirmeyecen ona gre habeer verin yarın arayacam

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +100bitti+34
derda.................500bitti
pelin.................50bitti
derin.................160bitti
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000bitti+400bitti
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100bitti
tugcal................50bitti+50
halet..................100
sevtun................300

KIZLAR TEFRİCİYE BİTMİŞTİR
LİSTE HARİCİ KİMSE OKUMASIN FAZLA OLUCAK CANLARIM

Son düzenleme:
kardelen bu kişiler okumuş bilen insanlar isteyen yaptırır ben sadece herkes gibi umut edip acaba yeni bi yol varmı dediğimiz için söyledimkimseyi hiçbişeye mecbur bırakmadım ve boncukta kendi yaptığı için veya herkesin bünyesi farklı olduğu için dokunmuştur bizler bilmediğimiz için ölçüsünü tutturamayabiliriz beni yanlış anladıysan kusura bakma

canım ben pek ilgilenmiyorum düşüncen için saol
artık inan herşey para olmuş kime inanacağını şaşıyo insan .sen dene istersen bişey diyemem tabide benim eşimde inanılmaz karşı böyle şeylere

ya aslında bu kadar ısrarla ve kendin denemeden,sürekli söylemeni pek doğru bulmadım açıkcası,bu benim düşüncem.kimseyi kırmak değil niyetim ama bi konuda geri dönüş yoksa ısrarla o konuyu söylememek gerek.herkez okuyo sonuçta yazılanları,ilgilenen mutlaka döner.

çok sevindimm canımmmm şifa olsunn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…