:ecrin_bebek:sevgili mercimeğimiz gelmiş,hoş gelmiş
çok sevindimm canımmmm şifa olsunn inşallahhh
ya kızlar kafam karştı tefriciyenin içinden çıkamadım
galiba şuanda 40 tane eksik kalıyo değilmi
bide siz hesaplasanıza
inş.canım yaaaaa.
Ya msjı okurken canım birden pastırma çekti,neden ki azra kız,ne alakaysa.burnuma koktu,ay güvenipte alamıyomda yavvvv
canım,doğru hesabı buldun sanırım.yerimseniben
kız canın çektiyse al yeee az da olsaa tat canımmm
ya ne etidir diye güvenemiyorum,aslında dün bi alıyodum,son anda vazgeçtim,malum türkiyede etler ne eti belli değil,kasa kasa eşekler yakalanıyo bazı eyrlerde.klava:
sevtuncum hoşgeldin canım
biz iyiyiz sen nasılsın galiba çok yorgunsun niye bukadar yordunki kendini
dogru diyon valla market yokmu orda belli bi markadan al olmassa güvenemem sersen polenez falan onlar iyi
kardelen yoksa aşeriyonmu inşallah sende bilindik güvenilir marka al pınar maret sultan gibi onların kontrolleri sürekli yapılıyo
canım aslında çok tez canlıyım ama hamileliktenmi bilmeme çok yoruluyorum biri kürdan getirsin gözlerime koyuyum tom gibi kedi varya çizgi filimde uyumassın diye koyuyolarla sizlerle bişey paylaşmak istiyorum kolestorol biraz yüksek dedimya hamilelikten çıkıyomuş ilk defa duydum he he bire müjde daha size allah nazardan saklasın maşallah deyin mercimege canlarım mercimek benimle tıransa geçti onu hissediyorum az olsa bile rabbim tez zamanda sizede nasip eder dualarım inanın sizlerle canlarım üzülmeyin bende çok üzülüyorum ben hepinize selatı tefficiye okurum kız çok okudum herkeze alllah kalbinizdekini tez zamanda versin rahmetli babam derdiki birşeyi çok isteme kızım derdi belki allah ssenin için böyle nasip etmiştir üzülme dedi hamile kaldım memlekede telefon açtım annem sevindi çok 10 sene dile kolay dedim anne de babama sevgi muradına erdi dedi bir ara kardeşimle gittiler mezara bende dedimki babacım muradına erdi kızın üzülme artık artık bende annesyim dedim bagırdım telefonda babacıgıma ondan sonra gördüm o aksam nasılda seviniyo rahmetli sarıldık hasret giderdim rahmetliyi çok görüyorum rüyamda babam göremedi oglumu dedi ablam bende gördü merak etme dedim rüyamde oglunu bir seviyo geçende elinden tutmuş yürütüyodu ablama dedim kız ben neden göremiyorum rahmetliyi kız gercek gibiydi vallahi he allah herkezin yardımcısı olsun ne deyim yelizden sonra sırada kim var bilen varmı en çok kimin yılı geçtiyse onu okuyalım derim ben ben çıkıcam mercimegin fitil saati geldi yarın son çok şükür sonra bol bol görüşürüz cevap yazın bekliyom he
sevtun
sen 300 okuycaksın değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?