Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:ecrin_bebek:sevgili mercimeğimiz gelmiş,hoş gelmiş

uyku gözlerimden akıyo misafirler geldi iftara anam agladı çok yoruldum bide pazarı gezdim yakın ama eşim dedi gelme ben giderim üç buçuk ay çıkmadım canım gezesim var dedim pisman oldum yata yata hamlamışım kız yarın nasipse duaya başlıcam allah nasip ederse ne var ne yok bacılar

ya kızlar kafam karştı tefriciyenin içinden çıkamadım
galiba şuanda 40 tane eksik kalıyo değilmi
bide siz hesaplasanıza

kardelen ben ısrar etmiyorum yeni gelenler oluyo okumayanlar vardı onun için demiştim zaten darılmada sen demesende tekrar etmeyecektim bazen olaki dr dr dolanıyosun bi çare bulamıyosun ama küçücük bi ottan bi çiçekten umar arıyosun ve hiç ummadığın anda karşına çıkıyo içtiğimiz sudan bilr çare umar hale geldik şu dünyada eğer rahatsız ettiysem kusura bakma tekrarıda olmaz

ben sadece fikrimi söyledim birsen,kimseye karışmak istediğimden değil,yararlanmak isteyen,elbetteki sana ulaşsın.

kardelen yoksa aşeriyonmu inşallah sende bilindik güvenilir marka al pınar maret sultan gibi onların kontrolleri sürekli yapılıyo

sevtuncum hoşgeldin canım
biz iyiyiz sen nasılsın galiba çok yorgunsun niye bukadar yordunki kendini

canım aslında çok tez canlıyım ama hamileliktenmi bilmeme çok yoruluyorum biri kürdan getirsin gözlerime koyuyum tom gibi kedi varya çizgi filimde uyumassın diye koyuyolarla sizlerle bişey paylaşmak istiyorum kolestorol biraz yüksek dedimya hamilelikten çıkıyomuş ilk defa duydum he he bire müjde daha size allah nazardan saklasın maşallah deyin mercimege canlarım mercimek benimle tıransa geçti onu hissediyorum az olsa bile rabbim tez zamanda sizede nasip eder dualarım inanın sizlerle canlarım üzülmeyin bende çok üzülüyorum ben hepinize selatı tefficiye okurum kız çok okudum herkeze alllah kalbinizdekini tez zamanda versin rahmetli babam derdiki birşeyi çok isteme kızım derdi belki allah ssenin için böyle nasip etmiştir üzülme dedi hamile kaldım memlekede telefon açtım annem sevindi çok 10 sene dile kolay dedim anne de babama sevgi muradına erdi dedi bir ara kardeşimle gittiler mezara bende dedimki babacım muradına erdi kızın üzülme artık artık bende annesyim dedim bagırdım telefonda babacıgıma ondan sonra gördüm o aksam nasılda seviniyo rahmetli sarıldık hasret giderdim rahmetliyi çok görüyorum rüyamda babam göremedi oglumu dedi ablam bende gördü merak etme dedim rüyamde oglunu bir seviyo geçende elinden tutmuş yürütüyodu ablama dedim kız ben neden göremiyorum rahmetliyi kız gercek gibiydi vallahi he allah herkezin yardımcısı olsun ne deyim yelizden sonra sırada kim var bilen varmı en çok kimin yılı geçtiyse onu okuyalım derim ben ben çıkıcam mercimegin fitil saati geldi yarın son çok şükür sonra bol bol görüşürüz cevap yazın bekliyom he

kardelen yoksa aşeriyonmu inşallah sende bilindik güvenilir marka al pınar maret sultan gibi onların kontrolleri sürekli yapılıyo

daha regl dönemindeyim aşerememde,normaldede iştahlı biri olunca,öyle canım ister bişeyler.
türkiyede hiç bişeyin kontrol edildiğine güvenemem malesef,insanlar paralar yeyip,bu helaldir diyebiliyo,ancak bilindik bi kişiden almam gerek,market murket olmaz.

canım yaa inanki senin adına çok mutluyum biliyosun sen bana umut oldun bende 10 yıldır bekliyorum .rabbim nasip edecekki olacak canım .allah razı olsun tefriciyeye devam etmiycez galiba çok olduğu için dağıtması zor oluyo canım .yelizim tedavide olduğu için ona başlamıştık .olursa yine söyleriz sana .ayetel kürsilere devam ama .hadi sen yat dinlen çok öptüm tatlım

sevtun
sen 300 okuycaksın değilmi

evet yarın başlıcam bebem allah nasip ederse nohutu sayıyım okucam 50 okunmuş 250 okucam canım kız çok yavaş ilerliyo pc be niden acaba haber veririm okudugumda eklersin dadlum kızlare çok mutluyum erkek kardeşim ni hayet kafasına göre birini bulmuş bizim memleketten annemi görmeyin oglum istedigim kızı aldı diye çok seviniyo garibim babacımda olsaydı keşke eksikligi çok zor bacılar ya allah kimsenin başına vermesin 57 yaşında bizi bırakıp gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…