Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardellen ben liseyi gida teknisyenliği üzerine yaptım polonezede bu herkese yolladıkları maille ilgili sağlık bakanlığından teftişe gittiler onlarda bütün tahlillerini bu konuda açıklamalarını yaptılar merak etme temiz ve güvenilir belki güvenmezsin ama ben kendim gördüm tahlil sonuçlarını yani temiz gönül rahatlığıyla eğer bana güvenirsen yiyebilirsin

tamam tatlım sen 250 oku
buarada demek bebiş hareketlendi maşallah mercimeğe allahım esirgesin onu canım
buarada babanada allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
amin canım allah kimsenin eksikliğini göstermesin

beni soranlara selamlar dadlularım ben kaçıyom yoksa mercimek pc başında uyucak allaha emanet olun canlarım size hayırlı sahurlar canlarım öpüyorum nanaklalarınızdan ben kaçar pazar aksamı katılırım gece artık eşime sahur hazırlıcam garibim kendi hazırlıyo ilacı kullanınca kalkamıyor yataktan aydı bey rüyanızda bebelerinizi görün işşallah

güle güle canım iyi geceler
inşallah sende mercimeğini gör opuyorumnanaktan

ya gerçi şunun da farkındayım,markaları karalama kampanyalarıda oluyo,yani mailleri gönderenler ne kadar güvenilir,işin bide o boyutu var ama insanın aklını işkillendiriyolar işte.

kızlar bende kaçar sabah erken kalkacam iş yapacam hepinize iyigeceler hayırlı ramazanlar şu hayırlı günlerde bütün dilekleriniz olur inşallah

DERİNİM gelmiş ama yine net olmadı galibaki tekrardan gelmedi kuzum
enkısa zamnda yapılsada dönse aramız yav özledim muhabbetini

yok kardelenım uyumaya calsııcam belkı gecer dıyede ben agrıyı düşünmüyorumda cnm yrn mısafır var neyapıcam gecmezse onu düşünüyorum arayıp ertelesek ayıp olur dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…