ay kızlar niye konuşmuyosunuz
azram sesin soluğun çıkmıyo
domatesleri yaptınmı kuzum?
evet yarın başlıcam bebem allah nasip ederse nohutu sayıyım okucam 50 okunmuş 250 okucam canım kız çok yavaş ilerliyo pc be niden acaba haber veririm okudugumda eklersin dadlum kızlare çok mutluyum erkek kardeşim ni hayet kafasına göre birini bulmuş bizim memleketten annemi görmeyin oglum istedigim kızı aldı diye çok seviniyo garibim babacımda olsaydı keşke eksikligi çok zor bacılar ya allah kimsenin başına vermesin 57 yaşında bizi bırakıp gitti
beni soranlara selamlar dadlularım ben kaçıyom yoksa mercimek pc başında uyucak allaha emanet olun canlarım size hayırlı sahurlar canlarım öpüyorum nanaklalarınızdan ben kaçar pazar aksamı katılırım gece artık eşime sahur hazırlıcam garibim kendi hazırlıyo ilacı kullanınca kalkamıyor yataktan aydı bey rüyanızda bebelerinizi görün işşallah
YAPTIM KUZUMM YAPTIMMM FIRINA BİLE ATTIMM DOMATESLERİİ hahahaha
kardellen ben liseyi gida teknisyenliği üzerine yaptım polonezede bu herkese yolladıkları maille ilgili sağlık bakanlığından teftişe gittiler onlarda bütün tahlillerini bu konuda açıklamalarını yaptılar merak etme temiz ve güvenilir belki güvenmezsin ama ben kendim gördüm tahlil sonuçlarını yani temiz gönül rahatlığıyla eğer bana güvenirsen yiyebilirsin
kızlar bende kaçar sabah erken kalkacam iş yapacam hepinize iyigeceler hayırlı ramazanlar şu hayırlı günlerde bütün dilekleriniz olur inşallah
DERİNİM gelmiş ama yine net olmadı galibaki tekrardan gelmedi kuzum
enkısa zamnda yapılsada dönse aramız yav özledim muhabbetini
kardeloş bugün ilk açıldı ziyaret edebildiyse ne mutlu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?