canım ya insan bi maşaallah der nazar değdirdin bak
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şekerlerimmmmm size doyum olmaz ben gidiyorum sahura kalkmak var, geri yatıp sabah işe kalkmak var ohaoldumsmile
hepinizi de tek tek öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
GÖRÜŞMEK ÜZERE CANIMkızlar size doyum olmuyo ama benim çıkmam lazım malum yarın iş var hepinizi öpüyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz
OYY CANIM GELDİ DEĞİLMİ HADİ GÖZÜNAYDINsize iyigeceler kızlar tatlı sohbetler bugün kızım geldi benle uyuyacak 20 gündür ayrı olunca özlemiştik huysuzlanıyo size hoş sohbetler Allah hepinize biran önce birsürü melekler versin
canım ya insan bi maşaallah der nazar değdirdin bak
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şekerlerimmmmm size doyum olmaz ben gidiyorum sahura kalkmak var, geri yatıp sabah işe kalkmak var ohaoldumsmile
hepinizi de tek tek öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
GÖRÜŞMEK ÜZERE CANIM
SENDE ENKISA ZAMANDA MÜJDE VERİRSİN İNŞALLAH BİZE opuyorumnanaktan
inşallah tatlım. sende verirsin inşallahh o güzel müjdeli haberi ilgin için çok sağol öpüyorum
CANIM BİLİYOMUSUN HAYATIM BOYUNCA HİÇBİRŞEYİ KISKANMADIM
TEK KISKANDIĞIM ŞEY EVLENİR EVLENMEZ HAMİLE KALANLAR
NAPIYIM UTANMIYORUM BUNDAN
KÖTÜ BİŞEYMİ YAA HASETLİK DEĞİL BENİMDE OLMASINI İSTİYORUM DERDİM BU YAA
OYYY ÖPSEM BARIŞIRMIYUK YA ŞenizŞeniz
GÖRMEDİM KUZUM AMA ERTESİ GÜN YAZDIM
ELLERİN DERT GÖRMESİN KÜSME NOLUY DAYANAMAM olumunekankayizsmile
mrb kızlar. bersucum sana bişey sorcam. dün akşam dedin ya benimde yumurtam iğneye rağmen çatlamadı diye. yumurta takibini yaparken doktorun kimdi canım. yumurtan çatlamadığı ay ne yaptı doktorun?
bersuuu uğurboncuğum siz nasılsınız bersuuu bebiş nasıl
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, azraperi34+, beren_saat, bersuuu+, birsen29+, derdanur+, kardelen5233+, leloss, naneliseker+, papatya5534, sevtun2+, tugcal+
a.s.
canlarımm iyiyimde bende çok şükürrr
kuzummm bende çokk özledimmm aklım hep burdaydııı misafir vardıı
bu aralarr çok sıkk domatess atıyomm fırına hahah misafirler gitti biz geçtikk domatesss işine haha
tugcemm canımm dua na canı gönülden aminnn diyorumm kuzum kusura bakma katılamadım canımm rabbim tez zamanda melegini göbişine koysunn inşallahh
ebrarımm kuzumm yasin başlanmışş canımm bende okumak isterim türkçe den biliyom ama okutabilirim arkadaşıma rica ederim canım okur ..rabbimmm mübarekk günler hürmetine gönlündekini versinn kuşumm
canlarımm iyiyimde bende çok şükürrr
kuzummm bende çokk özledimmm aklım hep burdaydııı misafir vardıı
bu aralarr çok sıkk domatess atıyomm fırına hahah misafirler gitti biz geçtikk domatesss işine haha
tugcemm canımm dua na canı gönülden aminnn diyorumm kuzum kusura bakma katılamadım canımm rabbim tez zamanda melegini göbişine koysunn inşallahh
ebrarımm kuzumm yasin başlanmışş canımm bende okumak isterim türkçe den biliyom ama okutabilirim arkadaşıma rica ederim canım okur ..rabbimmm mübarekk günler hürmetine gönlündekini versinn kuşumm
AZRA SES VER KUZUUUUUUUU
ÖZLEDİM YAV OLMUYO SENSİZ :asigim:
Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kardelen5233, AskMelegi, azraperi34, beren_saat, bersuuu, birsen29, ebrar_53+, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal
herkeze toptan selam,kimsede beni merak etmemiş ama olsun:umursamaz:
kardelen5233, AskMelegi, azraperi34, beren_saat, bersuuu, birsen29, ebrar_53+, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal
CANIM BEN 10 YILLIK EVLİYİMebrar 53 ne kadarlık evlisin
oğlumda ben korunmasız ilk ayda kalmıştım tabi o zaman 20 yaşındaydım şimdi 31 oldum yaşında etkisi var
NEDEMEK TATLIM HERZAMAN BEKLERİZGÖRÜŞMEK ÜZERE CANIM
SENDE ENKISA ZAMANDA MÜJDE VERİRSİN İNŞALLAH BİZE opuyorumnanaktan
inşallah tatlım. sende verirsin inşallahh o güzel müjdeli haberi ilgin için çok sağol öpüyorum
HEPİMİZ VERELİM İNŞALLAH opuyorumnanaktan
OYYY KUZUM BENİM AYNEN İŞTEtabi canım bende öyleyim... hasetlik yapmıyorum... nazar değdirecek bişey geçirmiyorum aklımdan ama kıskanıyorum bende... kıskanmak derken benim dene olmuyo herkesin oluyo diyorum.... isyan etmek değil amacım haşa... aslında çok da üzülüyorum isyan mı ediyorum diye ama napiyim elimden de bişey gelmiyo....
canım benim tamam barıştım.... ŞenizŞenizŞeniz ben sana hiç küser miyim... cevizli baklavam....opuyorumnanaktan
BENDE SONRADAN ÜZÜLÜYORUMDA ELDE DEĞİL BE CANIM
TAMAM BARIŞTIK Şeniz
canım benim kistim çok büyük değildi o nedenle ilaç falan vermedi zaten adette olmuştum sadece aşılamaya başlıcaktım riske atmayalım 1 ay ara verelim dedi iyi ki de vermişiz arayı o arada kafam çok rahattı mucizem kapımı çaldı inşallah senin meleğinde sana sürpriz yapar
canım kusura bakma pc yi eşim aldı ondan görmedim yazdıklarını bebiş iyi bakalım habire karnımı acıktırıyo bakalım
oooooo maaşallah kalabalığız yine herkese merhabaaaaa.s.
KALABALIĞIZ DATLUM HOŞGELDİN SENDE opuyorumnanaktan
canlarım ben çıkyorum eşim pcyi isyiyo allah aemanet olun anca kandırdım adamı yat diyo uyuda bebekte uyusun diyo kaydirigubbakcemile3 admın derdi pc sanki bilmiyorum bende yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?