Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyi geceler canım bende öptüm :1hug:

kızlar size doyum olmuyo ama benim çıkmam lazım malum yarın iş var hepinizi öpüyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz
GÖRÜŞMEK ÜZERE CANIM
SENDE ENKISA ZAMANDA MÜJDE VERİRSİN İNŞALLAH BİZE opuyorumnanaktan
size iyigeceler kızlar tatlı sohbetler bugün kızım geldi benle uyuyacak 20 gündür ayrı olunca özlemiştik huysuzlanıyo size hoş sohbetler Allah hepinize biran önce birsürü melekler versin
OYY CANIM GELDİ DEĞİLMİ HADİ GÖZÜNAYDIN
GİT KIZINLA KOKLAŞ BAKALIM opuyorumnanaktan

CANIM SANADA İYİ UYKULAR
GÖRÜŞÜRÜZ opuyorumnanaktan

canlarımm iyiyimde bende çok şükürrr

kuzummm bende çokk özledimmm aklım hep burdaydııı misafir vardıı
bu aralarr çok sıkk domatess atıyomm fırına hahah misafirler gitti biz geçtikk domatesss işine haha

tugcemm canımm dua na canı gönülden aminnn diyorumm kuzum kusura bakma katılamadım canımm rabbim tez zamanda melegini göbişine koysunn inşallahh

ebrarımm kuzumm yasin başlanmışş canımm bende okumak isterim türkçe den biliyom ama okutabilirim arkadaşıma rica ederim canım okur ..rabbimmm mübarekk günler hürmetine gönlündekini versinn kuşumm

ebrar 53 ne kadarlık evlisin

oğlumda ben korunmasız ilk ayda kalmıştım tabi o zaman 20 yaşındaydım şimdi 31 oldum yaşında etkisi var

tabi canım bende öyleyim... hasetlik yapmıyorum... nazar değdirecek bişey geçirmiyorum aklımdan ama kıskanıyorum bende... kıskanmak derken benim dene olmuyo herkesin oluyo diyorum.... isyan etmek değil amacım haşa... aslında çok da üzülüyorum isyan mı ediyorum diye ama napiyim elimden de bişey gelmiyo....

canım benim tamam barıştım.... ŞenizŞenizŞeniz ben sana hiç küser miyim... cevizli baklavam....opuyorumnanaktan

mrb kızlar. bersucum sana bişey sorcam. dün akşam dedin ya benimde yumurtam iğneye rağmen çatlamadı diye. yumurta takibini yaparken doktorun kimdi canım. yumurtan çatlamadığı ay ne yaptı doktorun?

canım benim kistim çok büyük değildi o nedenle ilaç falan vermedi zaten adette olmuştum sadece aşılamaya başlıcaktım riske atmayalım 1 ay ara verelim dedi iyi ki de vermişiz arayı o arada kafam çok rahattı mucizem kapımı çaldı inşallah senin meleğinde sana sürpriz yapar

bersuuu uğurboncuğum siz nasılsınız bersuuu bebiş nasıl

canım kusura bakma pc yi eşim aldı ondan görmedim yazdıklarını bebiş iyi bakalım habire karnımı acıktırıyo bakalım

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, azraperi34+, beren_saat, bersuuu+, birsen29+, derdanur+, kardelen5233+, leloss, naneliseker+, papatya5534, sevtun2+, tugcal+

a.s.

oooooo maaşallah kalabalığız yine herkese merhabaaaaa.s.

AZRAM SORUN YOK KUZUM TÜRKCEDENDE OKUYABİLİRSİN
HATTA BÖLELİM İSTERSEN
BONCUĞUMDAN ALIP 2 TANESİNİ SANA VERELİM
SENİN DUANIDA ALMAK İSTERİM
DEMEK DOMATES İŞİ ANAM NE SALÇA OLMAZ DOMATESMİŞ
ARTIK ÜRETİME GEÇSENİZ :roflol::roflol:

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kardelen5233, AskMelegi, azraperi34, beren_saat, bersuuu, birsen29, ebrar_53+, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal
herkeze toptan selam,kimsede beni merak etmemiş ama olsun:umursamaz:

ben dedim azra domatesleri fırına veriyodur diye... :roflol::roflol::roflol:demedim mi dedim.... iyi yapmısın balım.... allah razı olsun... amin diye güzel diline sağlık gönlüne bebeğinin sevgisi göbüşüne de kendisini koysun Rabbim tez zamanda....

bu arada ben yasini hem arkadaşıma okutuyom hemde içim öyle rahat etmediği için CD den dinleyip türkçesinden takip ediyom... inşalahh ikisine olur....

kardelen hoşgeldin canım nasılsın??? seni merak etmez miyiz hiç....

ebrar 53 ne kadarlık evlisin

oğlumda ben korunmasız ilk ayda kalmıştım tabi o zaman 20 yaşındaydım şimdi 31 oldum yaşında etkisi var
CANIM BEN 10 YILLIK EVLİYİM
BENDE HAMİLE KALIYORUMDA DÜŞÜYO BENİMKİLER MALESEF
YAŞIMDA 32

canlarım ben çıkyorum eşim pcyi isyiyo allah aemanet olun anca kandırdım adamı yat diyo uyuda bebekte uyusun diyo kaydirigubbakcemile3 admın derdi pc sanki bilmiyorum bende yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…