eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileKonuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kardelen5233, AskMelegi, azraperi34, beren_saat, bersuuu, birsen29, ebrar_53+, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal
herkeze toptan selam,kimsede beni merak etmemiş ama olsun:umursamaz:
SAOL BİDENEM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIKben dedim azra domatesleri fırına veriyodur diye... :roflol::roflol::roflol:demedim mi dedim.... iyi yapmısın balım.... allah razı olsun... amin diye güzel diline sağlık gönlüne bebeğinin sevgisi göbüşüne de kendisini koysun Rabbim tez zamanda....
bu arada ben yasini hem arkadaşıma okutuyom hemde içim öyle rahat etmediği için CD den dinleyip türkçesinden takip ediyom... inşalahh ikisine olur....
BENDE BENDE Şenizyirinn benn seniii kızzzzzzzz yirinnnnnnnnnnnnnnn
ebroşummm canım hoşbuldum gezdin geldin mi arada hazır sofraya oturmakta hoş oluyo di mi
hani ya,okudum geçmişi,beni kandırmayın:umursamaz:sositosositokardelen hoşgeldin canım nasılsın??? seni merak etmez miyiz hiç....
A.s. hoşgeldiniz
AZRAM SORUN YOK KUZUM TÜRKCEDENDE OKUYABİLİRSİN
HATTA BÖLELİM İSTERSEN
BONCUĞUMDAN ALIP 2 TANESİNİ SANA VERELİM
SENİN DUANIDA ALMAK İSTERİM
DEMEK DOMATES İŞİ ANAM NE SALÇA OLMAZ DOMATESMİŞ
ARTIK ÜRETİME GEÇSENİZ :roflol::roflol:
canlarım ben çıkyorum eşim pcyi isyiyo allah aemanet olun anca kandırdım adamı yat diyo uyuda bebekte uyusun diyo kaydirigubbakcemile3 admın derdi pc sanki bilmiyorum bende yedim
halemmm inşallah hamilesindir canım benim.... şimdi de sana okucaz... umarım okuduğumuz dualaırımız hemen kabul olur.... ne zaman test yapıcan canım????
ayyy bu cok tatlı yaaaa... allah bize de böyle şirin şeyler nasip etsin.....
papatya hiç üzülme canım... ben bu topicte yumurta tembelliği olup da hamile kkalan bir çok kadın gördüm diğer topiclerde.... rahim filmi çektirmen çok iyi olur... bende çektirmiştim... tüplerine falan da bakarlar hem tüplerde bir sorun yoksa iğneyle yumurtaları olgunlaştırıyorlar sanırım.....
hoşbulduk hemşom,nasılsın,mımırtalar büyümüyo mu,üzülme iğneyle büyütürler,rabbim yok yerden versin bebiş inş.hoşgeldin canım nasılsın
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
AAA OLURMU KUZUM BEN ETTİM VALLA
GEL SENİDE ÖPEM BARIŞAKŞeniz
HOŞGELDİN
SAOL BİDENEM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK
RABBİM TEMİZ GÖNÜLLE EDİLE N DUAYI GERİ ÇEVİRMEZ opuyorumnanaktan
BENDE BENDE Şeniz
EVET HOŞ OLUYO BERSUM YA
BUGÜN SİFTAHI YAPTIK kaydirigubbakcemile3
hani ya,okudum geçmişi,beni kandırmayın:umursamaz:sositososito
hoşbulduk,leloşcum,sende hoşgeldin aramızavereliniortak
hani ya,okudum geçmişi,beni kandırmayın:umursamaz:sositososito
hoşbulduk,leloşcum,sende hoşgeldin aramızavereliniortak
Saol canım inş. dediginiz gibi oluray halecim hadi hayırlısı çok sevindim inşallah gelmez kırmızılar
canımsın ağzına yüreğine sağlık bitanem
ayrıca yasin içinde çok teşekkürler canım
allahımda sizin gönlünüze göre versin opuyorumnanaktan
bersum çok saol kuzum ağzına yüreğine sağlık opuyorumnanaktan
derdam 2 taneyide derinim istedi eklersin olurmu canım
kuzum karşılaşamadık üzüldüm yaa bizde iftardaydık
ya saolsun kızlar düşünmüş dün karar verildi oyüzden canım yoksa haber verirdim tabiki
boncuğum eline sağlık canım
18 taneyide nanelişekere yazalım olurmu
çok sevinirim canımm bende canı gönülden isterimm okumayı çok saol kuzum okurum ozaman 2 tane seve seve canım namazınıda kılarımmm rabbim güldürsünn yüzünü inşallah
canımm inşallahh domateslerr in sonucunu alırızz bakalımm çk çalışıyoruzz canımm çokkkkkk üretimede gececez rabbi nasipp ederseee
hemde seriii üretimmm aralıksızzzzz
azraperi34, bersuuu, birsen29, derdanur, ebrar_53+, kardelen5233, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal+ canlar hepinize selamünaleyküm cümletten
he barışmada göreyim senihoşbulduk hemşom,nasılsın,mımırtalar büyümüyo mu,üzülme iğneyle büyütürler,rabbim yok yerden versin bebiş inş.
barışmazdım emme,hadi barışalım bari mübarek ay hürmetine:1hug:
Saol canım inş. dediginiz gibi olur
kendinize iyi bakım sizede tatlı rüyalar canlarım allaha emanet olun kendinize iyi bakın dilerim rabbim tez zamanda muradınızı versimopuyorumnanaktan
kendinize iyi bakım sizede tatlı rüyalar canlarım allaha emanet olun kendinize iyi bakın dilerim rabbim tez zamanda muradınızı versimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?