Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
AAA OLURMU KUZUM BEN ETTİM VALLA
GEL SENİDE ÖPEM BARIŞAKŞeniz
HOŞGELDİN
SAOL BİDENEM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK
RABBİM TEMİZ GÖNÜLLE EDİLE N DUAYI GERİ ÇEVİRMEZ opuyorumnanaktan
yirinn benn seniii kızzzzzzzz yirinnnnnnnnnnnnnnn
BENDE BENDE Şeniz
ebroşummm canım hoşbuldum gezdin geldin mi arada hazır sofraya oturmakta hoş oluyo di mi

EVET HOŞ OLUYO BERSUM YA
BUGÜN SİFTAHI YAPTIK kaydirigubbakcemile3

çok sevinirim canımm bende canı gönülden isterimm okumayı çok saol kuzum okurum ozaman 2 tane seve seve canım namazınıda kılarımmm rabbim güldürsünn yüzünü inşallah

canımm inşallahh domateslerr in sonucunu alırızz bakalımm çk çalışıyoruzz canımm çokkkkkk üretimede gececez rabbi nasipp ederseee

hemde seriii üretimmm aralıksızzzzz

Canım cok saol Allah razı olsun Rabbim herkeze hayırlısını nasip etsin cok istiyorumki senin düşündüğün gibi olsun ama hersey kısmet

hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk hemşom,nasılsın,mımırtalar büyümüyo mu,üzülme iğneyle büyütürler,rabbim yok yerden versin bebiş inş.

barışmazdım emme,hadi barışalım bari mübarek ay hürmetine:1hug:

hani ya,okudum geçmişi,beni kandırmayın:umursamaz:sositososito

hoşbulduk,leloşcum,sende hoşgeldin aramızavereliniortak

walla yeliz aleyna boncuk ve sen aklımdan geçtniz... nerde bu gacılar diye... amma yazmadım buraya hata etmişim demek... inandıramıyos hatunu ayol.....kötükedihüso

kendinize iyi bakım sizede tatlı rüyalar canlarım allaha emanet olun kendinize iyi bakın dilerim rabbim tez zamanda muradınızı versimopuyorumnanaktan

Saol canım inş. dediginiz gibi olur

tamam kuzum
çok saol allah seninde gönlüne göre versin
kulun kula ettiği dua çok makbuldür emin olki hep duamdasın
ay inşallah kuzu seri üretim başlasın artık

azraperi34, bersuuu, birsen29, derdanur, ebrar_53+, kardelen5233, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal+ canlar hepinize selamünaleyküm cümletten

he barışmada göreyim seni
valla öldürürüm haa kötükedihüso
Saol canım inş. dediginiz gibi olur

inşallah canım
peki adetin gecikirmiydi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…