Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

halecimm inşallah canımm inşallahh rabbimm nasip etsinn inşallah bizlerede güzel haberlerini verirsin canım inan okadar ihtiyacımız varki güzel haberler duymaya canımm rabbim güldürsünn hepimizi inşallah

h.b. cnm bi duygu patlamasıyla buldum kendimi burda sohbet güzel takıldım kaldım
güzeldir bizim burası,sıcak,içten.her zaman takılı kalırsın emin ol.
kızz kardoş hoşgelmişsinn nasılsınnn
hoşbulduk azracım,hala domates peşindesin anlaşılan,yalnız merak ettim,kuyuda yağ varken nasıl oluyo,önce domatesi fırınlayıp,yağı öyle mi koyuyon,tamponla olmaz çünkübilmiyorumkismile
azraperi34, bersuuu, birsen29, derdanur, ebrar_53+, kardelen5233, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal+ canlar hepinize selamünaleyküm cümletten

ve aleykümselam hale.

cümletten hosbulduk kızlar adetlerim cok gecikmez aslında ama aradada geciktigi oluyo o aylar hemen test yapıodum gectigi için ama negatifi görüyodum herseferinde bu sefer hemen yapmıcam beklicem

Slm kızlar ben gene geldim az önce neeet gitti
tugcalcım küsme cenım noldu naptım sana hadi barışalıom canım arkadaşım

netin gitmiş küsmedim tamam... cevap vermedin diye küsmüştüm... bugün biraz küsek günümdeyim de.... opuyorumnanaktannasılsın iyimisin???

Rabbim bu ay hiç birimizin yaptıgı dualrı cevirmicek inş.
inşallah canım bende inanıyorum
hoşgeldin balım
nasıl oldun
amin canım benim allah razı olsunnn sendehep duamdasın canımm

şuna inan bakk herşey çok güzell olacakk canımmm

canımsın çok saol
inanıyorum olucak inşallahopuyorumnanaktan

yaa ebrracım ben hep burayı açıyorum direk diğer sayfalara girmeden dün gebelik bölümünü açtım maberin bbeğini gördüm rabbim uzun ömür versin çok tatlı maşallah

kızlar sizlere iyi sohbettler ben kaçıyorum iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım iyi uykular sanada konuşamadık çok
bende çok öptüm opuyorumnanaktan
sen fazla mesai yaz bu aralar herkeze belki tutturan olur hmm kaydirigubbakcemile3

evet öyle olucak canım
ama biz burdayken mesayi işi biraz zor oluyo kaydirigubbakcemile3

tugcalcım yaa oluyo aarda eşim akşama kadar yordu pc yi artık net gitmeye başaldı kusura bakam iyiym canım ağrı kesici kullandım dün bu gün ağrımadı çok fazla dayanabildim yani
saol ebrracım iyiym canuım siz nasılsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…