Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar öpüyorum hepinizi kaçim ben yarın iş var.herkese iyi geceler...
sanada iyi geceler canım
allahım rahatlık versin
yaa ebrracım ben hep burayı açıyorum direk diğer sayfalara girmeden dün gebelik bölümünü açtım maberin bbeğini gördüm rabbim uzun ömür versin çok tatlı maşallah

evet ya selinimiz çok tatlı
teyzesi yesin onu
allahım bizede nasip etsin inş.

bersu papatya,gidiyomusunuz kızlar,hayırlı geceler.
halecim misafirlere bişeyler ikram edelim canım.
cetveşl yapmaya uğraştım ama bi sorunla karşılaştım,zaten inglizcem yok,kaldı öyle.

papatyam canımm kafana takma stres yapma kuzummm allahım büyükkk yardım edecekk güldürecek yüzünü kuzumm

cici bak kendine allaha emanet ol canım öptümm seni

bersu papatya,gidiyomusunuz kızlar,hayırlı geceler.
halecim misafirlere bişeyler ikram edelim canım.
cetveşl yapmaya uğraştım ama bi sorunla karşılaştım,zaten inglizcem yok,kaldı öyle.

Benide bu gece misafirden sayın kızlar söleyin bakalım sahurda ne yiyoss kaydirigubbakcemile3

kızlar topikte bi forum vardı ordan yapmıstım bende su an hatırlamıyorumm..kardelencim bi çay ikram edelim bari misafirlere

Benide bu gece misafirden sayın kızlar söleyin bakalım sahurda ne yiyoss kaydirigubbakcemile3

sahur için özel sofralarımız var canım,ebrar ve boncuktan gelen,çok marifetli onlar.hadi afiyet olsun sana,cokacimcoookkızlar,kurun sofrayı bakem.kaydirigubbakcemile3

leloş bizde kahvaltılık varya
ama istersen sana hemen börek yapabilirim
ee tabiki kızlar misafiri iyi ağırlamalıyız sonra bidaha gelmez kaydirigubbakcemile3

derdam MAKBERİN galiba ikinci yılında oldu
o ilk hamileliğinde dışgebelik yaşadı tüpünün biri alınmıştı
sonra nerdeyse 1 yıla yakın olmadı tam tedaviye başlıycatı geldi minişi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…