Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:a015:
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sevtun aglattın beni kız:a015:

RABBİM Bizede hamile haberimizi vermeyi nasip eder İNŞALLAH kocalarımıza:2:

sanki bana hiç veremiycekmişim gibi geliyo ama UMUDUM ALLAH

ALLAH umudumu kesmiyorum

KIZLAR bende başımdan geçeni paylaşmak istedim...bebeğimin karnımda öldüğünü öğrenince doktorum kürtaj olacaksın dedi...o an dünyam başıma yıkıldı...beni doğum haneye aldılar....yatırdılar masaya ben nasıl ağlıyorum tutamıyorum kendimi...hemşire serum takacak bana moral vermeye çalışıyor bu sefe kendide kötü oldu 5 yılın ardından gelen mucizemi alıyorklardı benden...ben hıçkırıklara boğuluyorum...gözlerim o kör olası ışıklarda ...sabır ver rabbim diye dua ediyorum...veee narkozu verdiler gerisini hatırlamıyorum...

AYILIP kendime gelince hemşire yanıma geldi..sordum hemşire hanım ayılırken çok ağladımmı diye...bana demesin...
BEBEĞİMİ BENDEN ALDINIZ DİYE AĞLIYORDUN...ÖYLE AYILMIŞIM...ÇOK ZOR YA..HAYAT İNSANA HERŞEYİ YAŞATIYOR..İNŞALLAH YAŞADIĞIM SON ACIM OLUR...

RABBİM BU SEFER TEZ VAKİTTE SAĞLIKLA HAMİLE KALIP YİNE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

son adetim 24 agustos canım.yaşım 28.

ya mesaj yollayacam da uyandırmıyım dedim ya gerçi saat 1 oldu.
doğru gece yazmıştı neyse kendi kalksın evet sonra başı ağırır banada öyle oluyorsempatiksalakcinni

ya cnaım iki üç gün önce baktım ama dünden beri sitesi açılmıyor belki sende açılır bi bak bakalım

KIZ COK ACI BİŞE RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN

samyelime ve sana RABBİM sabır versin

benim başıma öyle bişe gelseydi bende görmek isterdim

amin arkadaşım işşallah canım ben mutlu oldum rabbim sizede tez zamanda mutlu etsin işşallah 7 sene sonra tekrar tattım bu duyguyu inana çok güzel biraz zahmet çekiyorum ama olsun ister normal ister sezeryan olsun eli ayagı saglıklı rabbim bir bebek versin daha bişey istemiyorum bu ay babası ögrenicek cinsiyetini 6 ay sonrada ben anca dogumda süpriz olsun ne deyim saglıklı olsunda :Saruboceq::Saruboceq:

canım yaa Allah bi dahakine yaşatmasın böyle şeyler inşallah..bende düşük yaptım ama küçüktü..6 haftalık..öyle oldugu halde ne çok aglamıştım..hele eşim işten geldiginde hala haberi yoktu kaybettigimden.ben yatıyodum odamda..geldi oturdu yanıma gülüyodu iyi misin bebegim dedi..düşük riskim oldugunu biliyodu..gözlerine baktım anladı zaten çok agladım çok..ama daha kötülerini yaşayanların yanında benimki hiç kalır tabi..demek istedigim en hafif kayıpta bile insan yıkılıyor.

inşaallah canım Allah bir daha böyle bi acı yaşatmaz sana,hamiş kalırsında sağlıcakla alırsın kucağına...

sagol aleynam iyiyim canım nolsun..izinliyim bugün..işlerimi halledip dışarı çıkıcam ama bi türlü bişey yapamadım mızmızı beklerken kaldım:))sen napıyosun..

senağlamasenağlamasenağlama:teselli::teselli:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
aleyna84, birsen29, bulut83, DerinSu+, mavi2505, samyeli26, sevtun2, turkuaz+

mız mız hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu kadar insan seni bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

KIZLAR ARTIK GÖZLERİM ACIMAYA BAŞLADI....gel artık mızmız...bu arada bir arkadaşımız daha vardı o ne oldu...biraz dahamı bekleyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…