evet derin büyük acı hele herşeyi belli olunca daha zor bişe
duyunca insan kötüoluyo yaşayan bunları neleri hisseder
RABBİM yaşatmaz İNŞALLAH böyle acılar bidaha hiç kimseye
seninde başın sag olsun bebem bebek ana rahmine düşsede anne için birride bir binide bir canım anlıyorum seni işşallah rabbim öyeki tarafta mükafatını verir takvimin arkasında bişey yazıyodu diyoduki anenin rahmine düşen bir bebek ölürse bebegin kordonu bile anneyi kurtarırmış hayretler içinde kaldım bende bide geçen gün duydum 120 gün yani 4 aylıkken cenabı allah ruh üflermiş bebeklere şaşırdım kaldım vallahı he duyuncaohaoldumsmileohaoldumsmilecanım yaa Allah bi dahakine yaşatmasın böyle şeyler inşallah..bende düşük yaptım ama küçüktü..6 haftalık..öyle oldugu halde ne çok aglamıştım..hele eşim işten geldiginde hala haberi yoktu kaybettigimden.ben yatıyodum odamda..geldi oturdu yanıma gülüyodu iyi misin bebegim dedi..düşük riskim oldugunu biliyodu..gözlerine baktım anladı zaten çok agladım çok..ama daha kötülerini yaşayanların yanında benimki hiç kalır tabi..demek istedigim en hafif kayıpta bile insan yıkılıyor.
sagol aleynam inşallah..kimse yaşamasın..içindeki sadece 6 haftalık olan bir bebegi bile kaybedince insan çok üzülüyor..bide senayı düşünemiyorum ,sevtunu bulutuu..offfff offfff.
ayşenim bende dünden beri açamıyorum,gçenlerde baktım da o zmandan beri söyleyemedim hep unuttum ben yine bakarım arada sonra link atarım sana olur mu? şimdi açılmıyorturkuazım ben sitesini bulamıyorum yaaa sen bana link at bakayım bi olurmu bilmiyorumkismile
sagol canım...kordon olayını biliyodum ama 4 aylıkken ruh üflendigini bilmiyodum ay gerçekten yaaa bilmedigimiz o kadar çok şey var ki...Allahım kimseye evlat acısı vermesin.seninde başın sag olsun bebem bebek ana rahmine düşsede anne için birride bir binide bir canım anlıyorum seni işşallah rabbim öyeki tarafta mükafatını verir takvimin arkasında bişey yazıyodu diyoduki anenin rahmine düşen bir bebek ölürse bebegin kordonu bile anneyi kurtarırmış hayretler içinde kaldım bende bide geçen gün duydum 120 gün yani 4 aylıkken cenabı allah ruh üflermiş bebeklere şaşırdım kaldım vallahı he duyuncaohaoldumsmileohaoldumsmile
derinimm kuzum Allah bi daha böyle acılar yaşatmasın bitanem..
kolay gelsin gülüm sanahadi mızmız yeni evin inşallah sana ugur getirmiştir kuşum yaa..neyse ben başlıyom süpürgeye.
ya bacılar benim çıkmam lazım olurda gelirse mızmız özele size zahmet mesaj atın merakta beni bırakmayın işlerimi yapıyım hasta ziyaretine gidicem eve gelip daha yemek yapcam biliyosunuz anca mercimekle işim biter arkadaş üst katta allahtanda yorulmaz benim mercimek öpüyorum sizi nanaklarınızdan opuyorumnanaktan
tamam canımcım boshayallersmile bi fiyat öğrenelim bari sonra telden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?