heyyoo ben geldimmm boncuğuma dua okuyomusuzz mende isterimmm
bide kaç yıldır bebek istediğimizi yazıyomuşuz yaklaşık 2 yıl
şimdi biraz geçmişi okumaya gideyim malum 3 gündür gelem,iyorumm ama iibitti misaifrler bende bittim tabe
slm arkadaşlar buraya yzmak isteme sebebim konu başlığı oldu ama birkaç msj okudum pekte konuyla alakalı değil gibi geldi bana ama genede ben tamda bu başlığı derin olarak yaşıyorum.....:çok üzgünüm:
HAYIRLI UGURLU OLSUN
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL
HAMıŞLERıMıZ
MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
nedemek canım
inşallah doğum yaptığın günleride görürüz
Ebrarcım bırsey sorcam sımdı benım kan degerım gecen persembe 151 dı doktor pazartesı gunu 900 olursa super dedı
pekı ben kac haftalık bır cozemedım kı
22 temmuzdan sayınca 6 haftalık gozukuo ama kan degerıne gore oyle degıl
ınsallah ınsallah yuce mevlam gosterır banada sanada tum ısteynleredeeeee
valla canım bence 6 haftalık değildir geç döllenme olabilir oyüzden değerin düşüktür
sen bunları takma kafaya herşey yolunda gidicek inşallah
DEMI BAKALIM PAZARTESI GUNU IKIYE KATLAYA KATLAYA NE OLCAK EN SON PERSEMBE SABAHIN KORUNDE YAPTIRMISTIM O GUNDEN PAZARTESINE NASIL OLCAK
DEGERLERIM NORMALE DONSEDE GORSEM
BU AYIN 20 GITMEYI DUSUNUYORUM ULTRASON ICIN GECMI OLUR
SEYI ISTEMEDIGIM ICIN COK KUCUK DIYOLAR ALTTAN BAKIYORLAR YA BUYUSUN KARNIMDAN GORSUNLER DYE
MANTIKLIMI SENCE:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?