Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............30
DERDA...............30
DERİN.................30
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................20
AZRA...................30
TURKUAZ.............30
SAMYELİ.............20
NANELİŞEKER.....30BİTTİ
HALE...................25
SEVTUN..............20bitti
AYŞEN...............8bitti
listemiz bitmiştir
kadir gecesinde duası olucak

canım naber ya özledim seni
hadi gözünaydın bitmiş misafirler ama yine yoksun uykuyamı kaldın yoksa
okey listeye yazıyorum senide

BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yıl
boncuk..........1,5 yıl
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker......2 yıl
samyeli...........4 yıl
birsen..............2,5 yıl
bulut...............5 yıl
ayşen..............2 yıl
yeliz................2 yıl

başlığımız dikkat çekici ama sohbetlerimiz çok daha dikkat çekicidir
tanıman gerek diye düşünüyorum
sende enkısa zamanda dileğine kavuşursun umarım

Ebrar ya benı hamıs lıstesıne almamıssınız daha arada sırada bakıom kendımı orda gormek benı mutlu edıo

DUYURU
kızlar ayetel kürsi okumaya devam ediyoruz
yanlız AKSATMADAN OKUNMASINI VE HABER VERİLMESİNİ rica ediyorum
bu şekilde ben okurum diyen kararlı arkadaşlar bana bildirsin
bende liste yapayım hem hepimize eşit düşer
hemde sorun yaşamayız inşallah
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
listede bebek bekleme senesini gözönüne alıcaz
katılmak isteyen arkadaşlar nezamandır beklediklerinide yazarsa iyi olur

Mızmız listedesin canım
yanlız edıt kalktı kkda
ilk sayfaya taşıyamıyoruz listeyi
bak bulup gösteriyim sana

HAYIRLI UGURLU OLSUN

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

GORDUM CNM TESEKKUR EDERIM
:teselli:

Ebrarcım bırsey sorcam sımdı benım kan degerım gecen persembe 151 dı doktor pazartesı gunu 900 olursa super dedı

pekı ben kac haftalık bır cozemedım kı

22 temmuzdan sayınca 6 haftalık gozukuo ama kan degerıne gore oyle degıl

valla canım bence 6 haftalık değildir geç döllenme olabilir oyüzden değerin düşüktür
sen bunları takma kafaya herşey yolunda gidicek inşallah

valla canım bence 6 haftalık değildir geç döllenme olabilir oyüzden değerin düşüktür
sen bunları takma kafaya herşey yolunda gidicek inşallah

DEMI BAKALIM PAZARTESI GUNU IKIYE KATLAYA KATLAYA NE OLCAK EN SON PERSEMBE SABAHIN KORUNDE YAPTIRMISTIM O GUNDEN PAZARTESINE NASIL OLCAK

DEGERLERIM NORMALE DONSEDE GORSEM

BU AYIN 20 GITMEYI DUSUNUYORUM ULTRASON ICIN GECMI OLUR

SEYI ISTEMEDIGIM ICIN COK KUCUK DIYOLAR ALTTAN BAKIYORLAR YA BUYUSUN KARNIMDAN GORSUNLER DYE

MANTIKLIMI SENCE:ecrin_bebek:

bence mantıklı canım
hemen alttan bakıyolar gerçi zararı olmaz diyolarda artık nekadar doğru bilinmez
inşallah kalp atışınıda duyacaksın canım

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5 BİTTİ
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2 BİTTİ
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5 BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3 BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2 BİTTİ
AYŞEN 34-----------1 BİTTİ
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…