Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canı gönülden amin diyorum canım vallahi 23 30 kadar açıktı gözlerim 12 30 kalkarım dedim bu saat kalktım eşime dedim adam kaldırmamış herzamanki gibi canım yaw:mymeka::mymeka: bu mercimekte anca levabaya kalktı bu saatte hep dualarda olamıyorum üzülüyorum vallahi canım ya yılanın başı mercimegin babası ogluda sag olsun babasının taraf tabegamyoncuiremsugamyoncuiremsu kız işşallah başka duada olurum işşallah bakalım kime kısmet olucam merak ediyorum:roflol::roflol::roflol: yarın allah nasip ederse görüşürüz namazdan sonra allahtan bişey olmazsa okurum canım ya:Saruboceq::Saruboceq: allaha emanet olun işşallah dilerim allahtan tez zamanda verrir rabbim muradını arkadaşımın hamileleririn duası kabul olurmuş hepinize duacıyım canlarım:CüvCüv: yürü mercimek cezalısın bundan sonra hep uyutuyosun canım ya babanamı çektin anlamamki hep ayakta uyut anneyi düş peşime bakem gidiyoz hadekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile iyi geceler ben mercimegi yatırıyım sabah sorarım ama oglum ben sana gamyoncuiremsugamyoncuiremsu uykusu kaçmasın garibin öpüyorum canlarım ŞenizŞeniz AEO hepinizmirmirmirmirmirmirmirmir

canım biraz geç kaldım malesef anca benimki levabaya kaldırmasa kalmazdım herhal çıkıcam uyku güzümde akıyo sabah görüşürüz allaha emanet olmirmirmirmirmirmirmirmir ben yatırıyyım şu keratayı bykaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Canım 20 tane de ben okuyabilirim

Allah yapılan tüm dualarımızı geri çevirmesin, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde razı eylesin. gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin

kızlar şimdide kahveden sonra meyve ikram ediyorum bzkın sabah sabah size ne ikramlarda bulundum kıymatimi bilinkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kahvaltı yerine meyve ikram edim dedim afiyet olsunnnnnnnnn

kızlar bugün kayınvalidemler geliyo uzak yoldan

erkenden kalktım eşimi ugurlaDIM ŞİMDİDE SACLARIMI BOYADIM İNŞALLAH GÜZEL OLUR

sonrada yemek yapıcam ev işide var hepsini İNŞALLAH onlar gelmeden bitiririm

işlere başalamadan size bi gümnaydın diyim dedim

hepiniz uyuyonuz ama ben erkenciyim bugünnn bünyemde hiç alışık deyil amakaydirigubbakcemile3 erken kalkamaya :kedi:

pelincim seni aşagıda görüyom günaydın canım hayırlı sabahlar

ben cıkıyom sonra görüşürüzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

günaydın türkiyemin güzel insanları bayanlar sabaha kadar bensiz yazışın :kedi: öglene kadarda uyuyun anasını satemdelikafadulden iyi yapıyosunuz bebeler ne deyim bende mercimekten fırsat bulabilsem muhabbete katılıcamda kerata uykumu getiriyo doktor normal dedi ben hiç erken yatmazdım erkenden uykum geliyo bebekten dolayı gamyoncuiremsu kız dün çok dayandım ama uyumamak için ana bizim oglan galip geldi yaw herzamanki gibi:roflol::roflol: allah sizede nasip etsinde anneligide işşallah benim gibi uyuya kalırsınızda sabahı bulursunuz ne deyim ben çıkıyorum bir ara girerim mercimegi doyurucam babası kahvaltıya çagırıyo sonra bir ara girerim bebeler mavi samyeli hoş geldiniz canlarım günaydın hepinizea.s.

AMİNNNNNN YÜREKTEN AMİN DİYORUM CANIM MEVLAM TEZ ZAMANDA

KAVUŞTURSUN MELEĞİNE İNŞALLAH

EBRUŞUM sen bana okundu yaz ben iki gün burda olamayacağım abim askere gidecek o yüzden annemlere gidecem nasip olursa bugün okurum inşAllah

günaydın kızlar....
ay patrondan izin aldım yarımda hastanede olcam..heyecan bastı...

güzel rabbim işini rast getirsin kardeşim işşallah muradına varırsında benim gibi şişersin uyuya kalırsın ne deyim kız ben bu ogluşumun ismini uykucu koyucam kesin he ben çıkıyorum benim herüf coştu sonra gelirim geder birazdan 3 tarama testi yaptılardı malesef sistem bozukmuş perşembete kaldı anlıcgıneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile işşallah saglıklı çıkarda bu testende 10 alır mercimegim allah evladıyla kimseyi imtaan etmesin ne deyim arkadaşım hamile kalmayla iş bitmiyomuş ben onu anladım vallahı bu hamileligim çok zor geçiyo öncekinde çok rhat getmişti eşime dedim yaşlamdım galıba ben dedim adam gülmeye başladı yaw alsanaalsanasmile

sevtuncum günaydın,,, olsun bol bol uyu nasılsa doğduktan sonra çook uykusuz kalacaksın...
bacım dedigin dogru vallahi bak bu açıdan düşünmemiştim he:roflol::roflol: ablamın oglu gibi olsun aynı maşallah büyük insan ablamla yatıyo onunla kalkıyo maşallah çok uslu hiç çekmedi yani ablam kız ben çıkıyorum eşim çagırıyo bu kerez kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…