olsun kız bak sen bebiş sitesine...mercimek huysuzlanmasın..ama belkide oraya bakarsan bizi özler belli mi olur:)sag olun canlarım ben böyleyim dedim stres atın yazdıkça bende gülüyorum vallahi bir bebek sitesine üyeyimde ona göz gezdiriyodum unutmuşum okuyunca pardon canlarım ya:kedi::kedi:
derinişkom boşverrr ev işlerini yap yap sonu bucağı yok zaten bigün izinlisin onda da arada kendine zaman ayır gez dolaş boşver hakkın canım
tamam canım ALLAH kabu letsin..duanda unutma bizi dee..tek tek söyle..öptüm canımbayanssulusmileyirim ben o mercimegi kız tam anlamıyla hissedemiyorum onu tekme atsın diye bekliyorum yok naza çekiyo kerata uynadıgını insan hissdiyoda tam şöyle bir tekme atmadıki ben burdayım desin canlarım ben namaz kılıcam ayetel kürsiyi okucam namazdan sonra ablamla pc görüşücem onunla görüşmeden namazımı kılıyım duamı yapıyım dönerin size kapatmıyorum pc açık sizlere iyi muhabbetler canlarım birazdan işşallah görüşürüzkaydirigubbakcemile5 bu arada yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum
oo iyi ne güzel yaa..ne işi yapıyosunuz kuzu ben biraz meraklıyımdır dabilmiyorumkismilebende iyiyim cnm nolsun.kaynanayla ev arasında kaldım da..gitsemmi düşünüyom yarım saatttir..İyiyim derinım sagol canım napıyım esimın dukkanında ona yardım edıyorum sen nasılsın bıtanem
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama bugün aranıza katıldım.
Bende bebek istiyorum ama sorunlarımız var.
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama bugün aranıza katıldım.
Bende bebek istiyorum ama sorunlarımız var.
tamam canım ALLAH kabu letsin..duanda unutma bizi dee..tek tek söyle..öptüm canımbayanssulusmile
oo iyi ne güzel yaa..ne işi yapıyosunuz kuzu ben biraz meraklıyımdır dabilmiyorumkismilebende iyiyim cnm nolsun.kaynanayla ev arasında kaldım da..gitsemmi düşünüyom yarım saatttir..
meltemcim hoşgeldin canım...ne gibi sorunlar var tatlım..inşallah önemli bişey yoktur.opuyorumnanaktan
evet pelincim önce eşine bakılması iyi olur umarım hiç bi sorun çıkmaz sizin bebiş naz yapıyodur belkide allah en kısa sürede hemile kalmayı nasip etsin canım beklemek çok zor bilirim bende 28 ay bekledim çok şükür rabbim ol dedi oldu
tamam kuşum çık sen.izinliyim cano bugün:))evet iyi tatil oldu valla...kızlar geldim ama yine çıkmak zorundayım kociş işe gidecek bende annemlere geçicem teyzemler geliyomuş bursadan
semoşumu görüyorum altta nasılsın canım ikizler nasıl özledim yaa herşey yolunda inşallah
derinim evdesin kuzum hayırdır?buara iyi tatil yaptın
pelinim biliyodum adet olduğunu ondan yazmadım canım merak etme adetin bitsin sanada veririm listeyede hemen ekliycem kuzum
tutişim sen nasılsın ayağın nasıl bitanem
sevtun kız naber gece kalkıp mercimekle bize yazmışsın fedakar arkadaşım benim saol öptüm seni
bersum sen nasılsın okul gitmedinmi canım
hadi derinişkom durduğun kabahat hadi çok işin varmış onlarıda halledersin çok öptüm canım
Aranıza yeni katıldım bebek istioruz ama olmuyoo çikolata kistim varinş. Olur en kısa zamanda
anne olmayı çok istiorummmm
HOŞBULDUK ARKADAŞLAR.
3 BUÇUK SENEDİR EVLİYİM.
EŞİM MART AYINDA VARİKOSEL AMELİYATI OLDU. GEÇEN AY HAMİLE KALABİLDİM AMA EYLÜL 13 DE 5 HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM.
GERÇEKTEN BÜYÜK YIKIM OLDU BU BANA mafoldumben
ŞİMDİ TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUM. HALA ADET OLMADIM.
BİRDE ONUN STRESİ VAR.
BÖYLE İŞTE.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?