Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

İyiyim derinım sagol canım napıyım esimın dukkanında ona yardım edıyorum sen nasılsın bıtanem

evet pelincim önce eşine bakılması iyi olur umarım hiç bi sorun çıkmaz sizin bebiş naz yapıyodur belkide allah en kısa sürede hemile kalmayı nasip etsin canım beklemek çok zor bilirim bende 28 ay bekledim çok şükür rabbim ol dedi oldu

sag olun canlarım ben böyleyim dedim stres atın yazdıkça bende gülüyorum vallahi bir bebek sitesine üyeyimde ona göz gezdiriyodum unutmuşum okuyunca pardon canlarım ya:kedi::kedi:
olsun kız bak sen bebiş sitesine...mercimek huysuzlanmasın..ama belkide oraya bakarsan bizi özler belli mi olur:)
derinişkom boşverrr ev işlerini yap yap sonu bucağı yok zaten bigün izinlisin onda da arada kendine zaman ayır gez dolaş boşver hakkın canım

öyle mi diyosun canım yaa..zamanda kaybediyorum burda çakılı kaldım genehihoyyytvalla gerçekten gidiim ben yaaa...akşamada halama gidicez oglu askere gidiyo ugurlamaya gidiyoruz...gündüz de eşim geldikten sonra gezmeye çıkarız heralde..benim tel miladını doldurdu daboshayallersmilehiç tel degişmem aslında ama mecbur alıcam yeni bi tane...telefon bakarız işte falan...ya 1 güne insan hiçbirşeyi sıgrıamıyo ki..telekoma da gitmek gerek..eski bi borç vardı öbür evin adsl hattını iptal ettirmemiştik ettiririrz diye diye unuttuk daha dogrusu..şimdi o geldi geçenlerde bir sürü olmuş taksitlendiricez..boş yere öde şimdi...off o da var bak unutmuşum yaaa.

tabi sevtuncum şöyle sağlam bi tekme yemek için 20. haftayı bekle o zamana mercimeğin kasları iyice güçlenir canım namazını allah kabul etsin bende çık:ıyorum kızlar sabah erken kalkıyorum malum iş başladı biraz kestireyim hepinizi çooook öptüm hoşçakalınŞenizŞenizŞeniz

tamam canım ALLAH kabu letsin..duanda unutma bizi dee..tek tek söyle..öptüm canımbayanssulusmile
İyiyim derinım sagol canım napıyım esimın dukkanında ona yardım edıyorum sen nasılsın bıtanem
oo iyi ne güzel yaa..ne işi yapıyosunuz kuzu ben biraz meraklıyımdır dabilmiyorumkismilebende iyiyim cnm nolsun.kaynanayla ev arasında kaldım da..gitsemmi düşünüyom yarım saatttir..
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama bugün aranıza katıldım.

Bende bebek istiyorum ama sorunlarımız var.

meltemcim hoşgeldin canım...ne gibi sorunlar var tatlım..inşallah önemli bişey yoktur.opuyorumnanaktan

kızlar geldim ama yine çıkmak zorundayım kociş işe gidecek bende annemlere geçicem teyzemler geliyomuş bursadan
semoşumu görüyorum altta nasılsın canım ikizler nasıl özledim yaa herşey yolunda inşallah
derinim evdesin kuzum hayırdır?buara iyi tatil yaptın
pelinim biliyodum adet olduğunu ondan yazmadım canım merak etme adetin bitsin sanada veririm listeyede hemen ekliycem kuzum
tutişim sen nasılsın ayağın nasıl bitanem
sevtun kız naber gece kalkıp mercimekle bize yazmışsın fedakar arkadaşım benim saol öptüm seni
bersum sen nasılsın okul gitmedinmi canım

herkes gidiyo galiba bende kaçıyorum canlarım hazırlanmam gerek yoksa kociş almadan gider beni
hepinizi çok öptümmmmm

hoşgeldin ebroşum bende tam çıkıyodum ama sende uzun kalamayacakmışın teyzoşunu görmeye git bakalım seni bilmem ama ben teyzoşumu çok severim gerçekten anne yarısı oluyo ya bu arada okul sabahtan öğleye kadar haftaya tam gün başlıcaz bakalım çok öptüm canım bersuuuu kaçar

buarada boncuğum gelmemiş iyi habrler alır doktordan inşallah
kuzu listede benim 10 ekim
azra 8 ekim
hale 1 ekim
şuanda bunları biliyorum okeyopuyorumnanaktan

HOŞBULDUK ARKADAŞLAR.

3 BUÇUK SENEDİR EVLİYİM.
EŞİM MART AYINDA VARİKOSEL AMELİYATI OLDU. GEÇEN AY HAMİLE KALABİLDİM AMA EYLÜL 13 DE 5 HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM.

GERÇEKTEN BÜYÜK YIKIM OLDU BU BANA mafoldumben

ŞİMDİ TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUM. HALA ADET OLMADIM.

BİRDE ONUN STRESİ VAR.

BÖYLE İŞTE.......

bersum tamam kuzum sonra görüşürüz
evet teyzoşlar seviliyo gerçi akşam geliceklerde ben şimdiden gidiyorum anneme yardım edeyim azcık
hadi çok öptüm kuzum

amin canım ins...evet haklısın mınişım naz yapıyo ama ben sabırla bekliyorum canım...ne guzel allahım mucizenı gondermis sonunda saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın rabbim bersucum

tamam kuşum çık sen.izinliyim cano bugün:))evet iyi tatil oldu valla...
hadi derinişkom durduğun kabahat hadi çok işin varmış onlarıda halledersin çok öptüm canım

evet kıs aradım şimdi geliyom diye...yazık yememişler bekliyolarmış..duruyo kahvaltı diyo görümcem:))ben ortalıgı topparlıyım da giyinip çıkayım hemen..öptüm seni de canım.opuyorumnanaktan
bu arada SEMOŞUMMMMM bende gördüm seni kuzumm canım çok özledim..ama çıkmak zorundayım bebemm..ikizlerini öp benim içinnopuyorumnanaktan

HEE kızlar unutmadan..bi rüya gördüm hayırlara çıksın..bi bebek var..erkek bebek...bana emanetmiş göya.annesi bi yere gitmiş heralde ve ben bu bana emanet bebegi ikinci defadır görüyorum..ama aynı bebek degil yani..herneyse...
bebege bakıyorum gezdiriyorum falan...evdeyken bi bakıyorum çocuk çekmeceden bir sürü hap bulup agzına atmış...bende elimi bi sokuyorum gırtlagına kadar nerdeyse..hapları çıkarıyorum aglıyorum inşallah yutmamıştır diye(( sonra bırakıyom yere gidiyorom içeri ...tekrar arkamı bi dönüyom bu sefer o büyük haplar varya .gripin yani onlardan bulmuş atmış agzına onu da alıp çıkarıyorum kurtarıyom bebegi..gezmeye götürüyorum sonraa birsürü gördüm de şimdi aklıma bu kısımları gleiyo sadece..nolur yorumlayın canlar..akşam okurum...öptüm hepinizi kaçtım benopuyorumnanaktan

Aranıza yeni katıldım bebek istioruz ama olmuyoo çikolata kistim var inş. Olur en kısa zamanda
anne olmayı çok istiorummmm

hoşgeldin aramıza dilerim enkısa zamanda anne olursun
soğan kürü uyguladınmı çok kişiden duydum çikolata kistinede fayda ettiğini
herşey gönlünce olsun

aa canım yaa dün yapmışsın düşük kıyamam yaaa...ama üzülme atlatırsın tatlım..bende yaşadım aynısını ve biçogumuz yaşadık...insanlar 6-7 aylık bebelerini bile kaybediyolar ALLAH KORUSUN..herşeyin beterinden korusun Allahım..şimdilik kaçtım..bi ara görüşürüz yine canım ugrarsan öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…