Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

melisam hoşgeldin dedim nereye kayboldu buu korktum terkettin sandım aklinialirimsmile
derinim bakın bari adamın aklı kalmasın sen arada burayada yazarsın..

canım pro üyelik olunca çevrimdışı görünme özelligi oluyor ondan sarıyım...yoksa buradayım yani:)hayalet gibin geziyom aranızdasırnaşık şeyniye çevrimdışı gösteriyon dersen anlatayım aslında hoşuma gitmiyo bu ama kk sürekli açık bırakıyorum işten gelince...topicteki arkadaslar burada olup yazmadıgımı sanmasınlar diye canım...

canım hakkında hayırlısı inşallah.

hımm anladım canım tamam o zaman oda ıyıymıs yafff sen eskısın galıba kk de...

umarım en kısa zamanda bebiş gelir Allah olmayan herkese nasip etsin k.k da olmasa kendimi çok yanlız hissedeceğim

canım,çevremizde çok kişi olsa bile,onların çocukları olduğu için,bizi pek anlayamıyolar,sadece stres yapmamamızı söylüyolar ve bu cümle beni dahada strese sokuyo,bende biliyorum ama elde mi?unutursam olurmuş,unutamıyorum,çünkü etrafta o kadar çocuklu ve hamile var ki,istemesemde hatırlıyorum,çünkü çocukluktan beri çocukları çok fazla severdim.ben hatırlamasam bile zaten etraf hatırlatıyo sağolsun hala yok mu falan diyerek.

hımm anladım canım tamam o zaman oda ıyıymıs yafff sen eskısın galıba kk de...

evet canım eskidim artık:)))sizde güle güle iyi günlerde eskiyin inşallah:)
burası benim ikinci evim gibi adeta..kk sız olmuyo yaa cidden...ne kadar artık çok bakmıcam desemde kopamıyorum..burası başka bir dünya..bana terapi gibi geliyor...

kızz cüvcüvlü burdayım benkaydirigubbakcemile3 var tabi haber ne olcek negatif:roflol:

ayyyy amannnnn offff sıktıı bu negatiflerrr yaaaa negatiflere ölümmmmmmmmsempatiksalakcinnitatlımcımm olcak kuzumm olcakkk inanıyorum beeeeeolumunekankayizsmile

ezgim kk kart varya onu aldığın zaman pro üye oluyosun yani kkda yeni veya eski olman farketmiyo canım..

Back
X