allahım hayırlısıyla şu okulu bitirmeyi ve iş sahibi olmayı nasip et....
Ben bu ilçeden ayrılıp tatille geldiğimde şuan ayağıma taş değse sevinecek olanları hala aynı bahçede onun bunun dedikodusunu yaparken kendi girdaplarında boğulurken görmeyi nasip et....aminnnnn
Yapmadigim kalmadi be allahim..telli babaya bile gittim yani o derece..dualarin haddi hesabi yok...artik olsun nolur benimde gonlume gore bi esim olsun...sevip seviliyim bende...
Güç ver Rabbim.
Olumsuzluklardan uzak tut, negatif düşünmememi, umudumu canlı tutmamı sağla.
Çevremdeki insanların negatifliklerinden etkilenmememi sağla..
Güçlü olmalıyım, yardım et Allah'ım...
رب يسر و لا تعسر سهل علينا بفضلك يا ميسر رب زدنا علما وفهما نافعا وتمم لنا بالخير يا الله و يا رب العالمين
Rabbi Yessir ve la tuassir Sehhil âleyne bi fadlike ye muyessir Rabbi zidne îlmen ve fehmen nafiân ve temmim bil hayri (burda hırıltılı h)
Rabbim! Kolaylaştır zorlaştıma! Fazlınla bize kolaylaştır en Kolaylaştıran. Rabbim! İlmimi artır, Anlayışımızı faydalı kıl ve Hayırla bitir. Ey Alemlerin Rabbi olan Allah.
Hayırlısıyla şuradan gitmek istiyorum.
Daha normal, yapımı anlayacak insanların olduğu, daha rahat edeceğim, benim için hayırlı olacak bir yer diliyorum(inşallah atanarak).
Yine agliyorum offf gecsin istiyorum artik bitsin!!!gulmek istiyorum yeniden sevmek sevilmek...mutlu bi son istiyorum artik..nolur rabbim duy bu gece beni!!!!