Dilek Kutusu.....:))

bende borçlarımızdan biran önce kurtulmak istiyorum..aminnn..bide çok çalısıyorum,kızımı cok özlüyorum,onu daha cok görme şansı versin rabbim ..dualarımız kabul olsun insallahhh kızlar

ben de Allah'tan önse sağlık,sonra da kırgın olduğum nişanlımla aramı düzeltmek istiyorum..

Ben Allahın izniyle hayırlı bir iş,beni çok seven yakışıklı bir eş,devamında bir bebek.
Mutlu ,huzurlu bir yaşam istiyorum.Allahım sen nasip et.

Tüm ailemle ve kuracağımız yuvamızda sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum rabbimden cümlemize inşAllah....

yarın ankaraya dönüyormuş eski erkek arkadaşım.
döndüğünde benim için olumlu bir adım atmasını diliyorum.
inşallah olur çünkü bayadır bekliyorum...
kızlar siz de benim için dua eder misiniz

Allahim Ne Olur Sinavda Oğluma Zihin Açiklği Ver
çünkü çok çalişti Güzel Bir Not Almasini Nasip Et
Ama Ilk önce Allahim Sağlik Ver
Iyide Alsa Kötüde Alsa önemli Değil

Oğlum Seni çok Seviyorum

diliyorum sizin de gönlünüzden geçen olur.
çok teşekkür ederim.

Sağlıklı bir hamilelik geçirmek ve ömür boyu cocuklarım ve eşimle huzurlu olmak istiyorum...

kızım ve nurumun oğlu sınavda
allah onlara yardım etsin
sınava giren diğer çocuklarımızada yardım etsin.
onlar bizim geleceğimiz.

ALLAHIM Hakkımdakini Gönlüme Razı Eyle Gönlümdekinide Hakkıma Hayırlı Et Çünki Yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen ANNE olmak istiyorum:utangac:

ALLAHIM hiçbir sorun çıkmadan mutlu ve huzurlu şekilde seninde emrettiğin gibi evlenmeyi,mutlu bir yuva kurmayı nasip eyle en kısa zamanda.......

Allahım .. bana eli ayağı düzgün Nur topu gibi bir evlat vermeni istiyorum...
benım gibi evlat için çırpınan her kim varsa hepsinin dualarını kabul eyle Rabbim ..
sen büyüksün Allah'ım ...:çok üzgünüm: (amin)

bende 9 ayımı hayırlısıyla tamamlayıp,bebeğimi kucağımda görmek istiyorum.ayrıca eşimin işlerinden dolayı yaşadığımız maddi sıkıntının tez zamanda çözülmesini huzur sağlık diliyorum kızımın iyi bir liseye yerleşmesini istiyorum başkada bişey istemiyorum çok mu şey istiyorum sizce

Back
X