• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

huzurlu mutlu sağlıklı gerçekten sevgi ve saygının hiç bitmeyeceği bi evlilik istiyorum.bu yola başkoydum inşallah sonuda güzel olur.

yeter Artik Allahim Hersey Duzene Girsin Noolur Hersey Eskisi Gibi Duzninde Olsun Ylunda Olsun Tadimiz Tuzumus Yerine Gelsin Artikkk

yuce ALLAH TAN yarınkı asılamamın sonucunun hayırlı olmasını ve ıslemın agrısız sancısız bıtmesını dılıyorum........

allahım senden ne para ne mal mülk istiyorum.sadece ailemi kızlarımı bizi birbirimizden ayırma sağlıklı huzurlu ve mutlu beraberlik ver.kızlarımın yaşamları boyunca akıtacakları göz yaşları mutluluktan olsun yarabbim.çocuk istiyen arkadaşlara hayırlı evlat,hastalara acil şifalar ihsan eyle.inşallah buraya katılan bütün arkadaşların dilekleri kabul olur.

melek kızım bugün sınıfça pikniğe gitti.inşallah bir problem çıkmaz ve bu senenin yorgunluğunu atarlar ve gönüllerince eğlenirler..tek korkum kene ama ilaçlamışlar..allahım hepsini korusun...

Sevgilim başka bir şehire gidecek hayırsızsa gitmemesini, hayırlı ise onun yokluğunda sabır istiyorum.senağlama Ona kavuşmayı istiyorum. Huzur mutluluk Ailemin ve ailesinin sorun çıkarmamasını diliyorum.

Son düzenleme:
Türkiyeme ama sevdigime kavusmak istiyorum.
herkesin saglikli ve mutlu olmasini istiyorum.

ama suan en cok istedigim:

Avrupa futbol sampiyonasinda birinci olmamiz.

Haydi Türkiye !!!

Kötü Kazen:kızgın:ilk basta su kayinvalideme insaf vede biras vicdan diliyorum mümkünse bol bol olsun vede kocisimle hep böyle mutlu olalim sevgimiz saygimiz hic bitmesin bide bide bebek istiyorum artikk ya bende anne olmak istiyorummm:emir_bebek:

bende bütün borçlarımın bitmesini,hayatımı rayına oturtup hamiş olmak istiyorum.süprizzzzzALLAHIM inşallah dualarımızı kabul eder:dance:

Öncelikle tüm arkadaaşlarımın hayırlı dua ve isteklerinin gerçekleşmesini diliyorum..Yeni işimizin ve yerimizin ailemize hayır,sağlık,mutluluk ve tüm güzellikleri getirmesini yürekten arzu ediyorum..

benim dileğimde oğluşum ve kızım için sağlık ve mutluluk diliyorum.birde kızımın SBS sınavı başarılı geçmesini diliyorum.

önce sağlık sıhat huzur,
sessiz ve sakin bi sahil kasabasın da olmayı ve ömrrümü sevdiklerimle orada geçirmek isterdim.

Çok şeymi istedim acaba.

Back
X