Dilek Kutusu.....:))

Bende öncelikle Böyle Güzel Bir Topik AÇAN ARKADAŞIMA TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN ümmedi muhammetin evladıyla birlikte bizede hayırlısıylan hayırlı evlatlar versin ve maddi ve manevi bütün sıkıntılarımızı gidersin rabbim AMİN AMİN AMİN

Son düzenleme:
Allahım cumartesi günü gireceğim sınavda başarılı olayım sen benim yanım da ol,aileme mutluluk sağlık,huzur bol kazançlar nasip et.Amin

Allahım evliliğimin mutlu ve huzurlu olmasını diliyorum sen huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat verme yarabbi.... herkes için herşeyin hayırlısını nasip et yarabbi... Amin

allahım aileme saglık sihat versin annemi başımdan eksik etmesin ne isterim ya

ben hayırlısıyla çocuk sahibi olmak istiyorum.hemde çok istiyorum.rabbim bana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda versin sevindirsin kullarını inşallah.bide zayıflasam hiç fena olmaz.inşallllaaaaaah.........amin........:a015:

Allahim ne olur 5 aylik yavrum saglikli bir sekilde evine gelmesini nasip et...sen onun hastaligini rahatsizligini yildizlar kadar uzak olmasini nasipp et, yarrabim yavrumun gözlerine ayagina tatli diline kulaklarina saglik ver yarrabim yavrumun güzel kizimin boncuk gözlerine isik ver...beni görmesine nasip et ve birgün bana anne demesine nasip etsin...

bunlar benim dilegim ve istegim....insallah

Allahım canımın içi herşeyim hayırlısı ile gidip gelsin.. Sana emanet gönderiyorum onu ...
Gelince birde sağlıklı bir bebişşimiz olsun inaşallah... tabi birde ev... çok mu oldu :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…