Dilek Kutusu.....:))

Her şeyi bırakıp eşimle beraber Ege'ye kıyısı olan bir kasaba da yaşamımı devam ettirmek istiyorum,
Datça, Bodrum, Fethiye düşündüğüm yerler,
Emekli falan olunca değil çok yakın zamanda istiyorum ki hayalim gerçek olsun.

var bir kaç tane ölesiye istediğim dileklerim.zaman isteyen dilekler ama bunlar, zaman ve sabır isteyen:) ancak buradan ne olduğunu yazarsam büyüsü kaçar diye korkarım. gerçekleşince zaten ilk paylaşacağım yer burasıyerimseniben

evet hep hayalini kurduğum gibi tekrar hamileyim
bebemi kucağıma sağsalim alayım inşallah.Rabbimin izniyle..

şuanki en büyük dileğim kızımıın iyi bir lisede okuyabilmesi..(gerçi önümüzde daha 1 sene var ama......).

Allah'ım sen bize gönderdiğin mucizeyi (oğluşumuzu) tekrar bize bağışla, çok daha sağlıklı olmasını nasip et ve yanlızlık çok kötü sen hiç yanlız bırakma. ve ara ara elimden kayıp giden o gücü bana yeniden ver. verki her yıkılışta yeniden güçlenip ayağa kalkabileyim ve sen bizim huzurumuzu kimsenin bozmasına izin verme.

aslında daha yazsam herhalde çok şey yazarım ama şuanda içimde bu dilek geçti

rabbim herkesin evladını herkese bağışlasın...sizinde evladınızı bağışlasın...
inşallah anormal bir durumu yoktur çocuğunuzun...anlatmak isterseniz seve seve dinlerim sizi...
sevgiler...

rabbim herkesin evladını herkese bağışlasın...sizinde evladınızı bağışlasın...
inşallah anormal bir durumu yoktur çocuğunuzun...anlatmak isterseniz seve seve dinlerim sizi...
sevgiler...

teşekkür ederim Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın . zaman zaman çok kötü olduğum durumlarda ve kimseyle paylaşamadığım zamanlarım oldu.burda sizlerle paylaştım. herşeferinde anlatıp burdaki arkadaşlarıda rahatsız etmek istemem. herkesin kendince derdi var. sadece kendimi çok kötü hissetiğim bir durumda tükendim başlıklı bir yazı yazıdım orda durumu ve duygularımı paylaştım. okumak istersen bulabilirsin.(elbette gelişmelerden oldukta burda anlatacağım. bugünde tekrar gittik dr. herşey daha iyi olacak ilgi ve alakaya tekrar teşekkürler yanlış anlama burda insanları sıkmak istemiyorum özel olarak anlatmamı istersen paylaşırım. bende herzaman dinlemeye hazırım.

bizler inan, en azından kendim için söyleyim ben sıkılmam..eğer ufakta olsa bir faydam olursa,yada ufacıkta olsa rahatlatabilirsem karşımdakini işte o bendeki huzuru anlatamam size...tükendim başlıklı bir yazı hatırlıyorum...hatta yorumda yazdım ama şimdi hemen bakıcam tekrar...şunu söyleyim siz içinizde bırakmayın hiçbirşeyi...kk yı bunun için çok ama çok seviyorum..herşeyinizi anlatın..sizi duyan birileri mutlaka olur,sıkılma konusunu kafanızdan atın...burada hepimiz sıkıntılarımızı da,sevinçlerimizi de beraber yaşıyoruz...her zaman yazabilirsiniz bana...
sevgiler...

evet bende kk da kendimden çok şey buldum. oğluşumdan her fırsat bulduğumda giriyorum bana trapi gibi geliyor ve kendimi çok daha iyi hissediyorum o gün aklımdan bişey gçiyorsa hemen soruyorum bir sıkıntım olduğunda paylaşıyorum sessiz çığlıklarımı bir çok yerden duyan benim gibi insanlarla paylaşmaktan dolayı mutluyum. bütün söylediklerine katılıyorum. beni düşünen bir insanın bile olduğunu hissetmek öyle güzel bir duyguki güzel şeyleri paylaşmak dileğiyle...

Pamuk yürekli Songül, önce seninde herşey gönlüne göre olsun.
Dilerim torunum istediği üniversiteye gider onun mutluluğu bizi de mutlu eder.

herşey yoluna girmişken hep böyle devam etsin hep daha iyiye gtsin herkesin istdikleri gnüllerince olsun....:)

Sevdiğimle hayırlı bir şekilde evlenmek,bir ev sahibi olmak,memur olmak,aşkıma daha iyi bi iş ve ilerde bebek sahibi olmak.çok oldu ama Allah önce sağlık,huzur ve mutluluk versin hepimize

ayyyy bende önce annemin hastalığının iyileşmesini yeğenlerimin hayırlısıyla büyümesini kocişkomun işinde bakii olmasını bana hep böyle iyi davranmasını zamanı gelince de hayırlı bi çocuğumun olmasını istiyorum a.s

çok şükür huzurumuz yerinde Allah bozmasın.. ama hayatımın tam rayına oturmasını hayırlı olanı yaşamayı istiyorum..Allah en başta aileme sağlık ve huzur versin ...

bende su belge işlemleri halledip bi an önce yuvama kocamın yanınna gideyim...inş...
yanlız gibiyim buralarda

hmmm sınava girdim sonucunu bekliyorum umutlu değilim ama olursada fena olmaz. ve ona bağlı bir istegim daha var sevdiğim adamla evlenmek ve çok beklemeden çokta uzatmadan bir bebiş yapmak bunlar suanki hayallerim ahh ahhhh keske olsalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…