Dilek Kutusu.....:))

allahım şu kadın artık bizimle uğraşmayı bıraksın
oğluma yapılan zeka testi sonucu güzel çıksın
eşim işyerinde dağ gibi biriken şu dosyaları dağıtsın
bir de kızım olsun adı nurefşan
çok oldu ama neyse

evettttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
allahıma çok şükür dileklerimden biri gerçekleştia.s.
oğlumun test sonucu 130 üzerinde çıkmış
eşim az önce haber verdi
çokkkkkkk mutluuuuuuuyyyyyyyuuuuuuuuummmmmmm
:enbuyukkk:

Allahtan,
doğacak oğluma sağlıkla kavuşmayı, eşimle ömür boyu huzuru, sağlığı....
ailemin sağlığı, mutluluğu, birliği... derslerimizde, işlerimizde basarılı olmayı...
tüm dünya insanlarının doğru yolda yurumelerini... hayırla yasayıp hayırla son nefesımızı vermemizi, ebedi saadeti..
haramdan, kötü yollardan, kötü amellerden uzak durmamızı diliyorum...

yeşimcim çok sevindim..gözün aydın...Şeniz

Bir an önce ameliyat olup sağlığıma kavuşmayı, ağrılarımdan kurtulmayı istiyorum. (Allah'ın izniyle)

Bende canım aşkımın bana hayırlı olmasını istiyorum...hep mutlu ve sağlıklı oluruz inşAllah ..

Allahım hepinizin gönlündeki dileği HAYIRLISI ile nasip etsin.Arkadaşlar ne dileyip ne isterseniz hayırlısı ile dileyin.Peygamber efendimiz(s.a.v):sizin hayır bildiklerinizde şer ,şer bildikleriniz hayır vardır.buyurmaktadır.Herşeyin hakkımızda hayırlı olması dileği ile

allahım ben de şu kilolarımdan bir an önce kurtualyım ve inceleyim çok sıkıldım artık..
bide bu şehirden taşınma şansı ver bizede eşimde mutlu olsun..

sevdıklerımle hepberaber saglıklı,mutlu huzurlu,askımla sonsuza kadar beraber mutlu yasamak.herkesın gonlundekı dıleklerı Allahım versın inşallah.....

allahım burda herkesin bi esi sevgilisi mutlu yuvası varr benım nie yokk bende evlenmek istiyorum bende cocuklarım olsun istiyorum ama babam sürekli sen küçüksün diyoo lütfen benımde hayırlısıyla bi kısmetim çıksın bende mutlu olayım nolur nolur nolur (AMİNNNNNNNNNN) :)

çok teşekkür ederim songülla.s.
inşallah uğurlu gelir de bu topic
diğer dileklerime de kavuşurum allahın izniyle

Eşimle tekrar eski günlere dönmek hiç bu noktalara gelmemiş olmamayı diliyorum.Umarım hata yaptığını anlayıp geri döner Allah'ım, Onu çok seviyorum.

rabbim bu mübarek günde herkesin bütün dileklerini kabul eder inşallah...herkesin kandili mübarek olsun...dualarınız kabul olsun...
sevgilerimle...

Müslümanin müslüman için ettiği dua kabul olurmuş hepimiz dua edilim inşallah rabbim kabul eder..... Seninde kandilin mübarek olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…