• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Keşke zaman hiç ayrılmasa.Düz çizgide dümdüz yürümeyi bir türlü başaramasa. Keşke hep yalpalsa, saçmalasa, parçalasa. Biz de bakıp bakıp,yaptıklarını kınasak ve bir daha hiçbir şeyimizi ona havale etmeye kalkmasak

Allahım nolur beni daha fazla evlatsızlıkla sınama,tez zamanda hayırlı evlatlar nasip et...

:sinifsinif:bu saatte kimse var mı bilmiyorum... ya varsa biri cevap versin lütfen... kafam çok karışık. bi çocukla tanıştım üç-dört kez telefonla konuştuk 2 kez o aradı 2 kez ben. askerde şimdi 2 kez de yüz yüze görüştük. benden hoşlandığını belli eden hareketler yaptı. işte bundan sonra daha çok görüşeceğiz falan gisinden laflarda cabası... sen müsait olunca çaldır ben her zaman müsaitim ben seni ararım dedi. bende şu zamanlar müsaitim arayabilirsin dedim. msn de de görüşüyorduk 2 gün hiç sesi soluğu çıkmadı ben aradım sesi kötü geliyordu canı sıkılmış belli askerlikte olur böyle şeyler dedi. görüşürüz yine dedi msn e giremedim 2 gündür akşam gireceğim dedi neyse akşam 12 de nöbet değişiminden gelip giriyordu bende o gelecek diye o saate yakın girdim selamlaştık benim çıkmam lazım değişime gideceğim sonra görüşelim dedi tamam dedim nöbetler değişmiştir belki de bunun üstünden 2 gün geçti ne msn e giriyor ne arıyor sizce ben arasam mı üstüne gitmekte istemiyorum. ama bende ondan hoşlanmıştım başlamadan bitsin istemiyorum:( ne yapmalıyım
msn i açıp saatlerce acaba şimdi mi girer diye bekliyorum hala ama gelmiyor...

panik yapma canım,erkek milleti böyle benimki de 4 gün aramayıp sora herşey normalmiş gibi mazeretini söyleyip,arayıp kaldığı yerden devam ettirmişti arkadaşlığımızı..bense bitti sanmıştım artık ben demiştim..bazen biraz rahat davranabiliyolar böyle..zaman tanı biraz...belki onun da geçerli mazeretleri vardır kendine göre..üzerine gitme..

Allah'ım aşkımla sevdiğimle aramız iyi olsun , beni hep sevsin mutlu olalım
ınşaallah okuldan mezun olur olmaz bu yaz hemen iş bulurum sevgilimde sınavı kazanır
Sağlığımız, huzurumuz ve mutluluğumuz hep yerinde olsun
. ALLAH ın koruması sevgisi hep üzerimizde olsn.Ailem mutlu olsn. yuvamız bereketli olsn.

Şu bir ay hemen geçsin,sol dizim iyileşsin snra sağ dizimin ameliyatı geçsin hemen iyileşeyim..nişanlım hemen askerden gelsin.eylüle kadar düğün hazırlıklarını herseyı yetıstıreyebileyim..herseyden onemlı bıran once saglıgıma kavusayım boshayallersmile

evet ya ben bitek sevdiğimle birlikte huzur ve mutluluk istiorum kızlar dualarımız inş kabul olur:Saruboceq:

Aşk istiyorum
Eğer mümkünse aşkı D..... ile yaşamak istiyorum. Ama başkası da olur tabi.
Derslerimin hepsini geçmek istiyorum. Hiç alttan ders kalmasın.
Gitmek istediğim tüm şehirlere gidebileyim bu yıl.
Tabi bir de onunla iletişime geçmek istiyorum. Daha doğrusu o benimle iletişime geçsin. Ve çok ama çok mutlu olalım. Bana kör kütük aşık olsun.
:Saruboceq:

bende Allahimdan bir türlü kavusamadigim bir evlat istiyorum benim icin gerceklesmesi imkansiz bir hayal..ikinci olarakta güvenebilecegim bir insana bir arkadasa ihtiyacim var artik güvenilir hic kimseyi göremiyorum ve cok sikiliyorum..hayatimin her bölümümde yakin bir arkadasim oldu ama suan kendimi cok yanliz ve gücsüz hissediyorum..butun bu sikintilarin gitmesini istiyorum..

Back
X