- 1 Haziran 2008
- 5.942
- 33
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:sinifsinif:bu saatte kimse var mı bilmiyorum... ya varsa biri cevap versin lütfen... kafam çok karışık. bi çocukla tanıştım üç-dört kez telefonla konuştuk 2 kez o aradı 2 kez ben. askerde şimdi 2 kez de yüz yüze görüştük. benden hoşlandığını belli eden hareketler yaptı. işte bundan sonra daha çok görüşeceğiz falan gisinden laflarda cabası... sen müsait olunca çaldır ben her zaman müsaitim ben seni ararım dedi. bende şu zamanlar müsaitim arayabilirsin dedim. msn de de görüşüyorduk 2 gün hiç sesi soluğu çıkmadı ben aradım sesi kötü geliyordu canı sıkılmış belli askerlikte olur böyle şeyler dedi. görüşürüz yine dedi msn e giremedim 2 gündür akşam gireceğim dedi neyse akşam 12 de nöbet değişiminden gelip giriyordu bende o gelecek diye o saate yakın girdim selamlaştık benim çıkmam lazım değişime gideceğim sonra görüşelim dedi tamam dedim nöbetler değişmiştir belki de bunun üstünden 2 gün geçti ne msn e giriyor ne arıyor sizce ben arasam mı üstüne gitmekte istemiyorum. ama bende ondan hoşlanmıştım başlamadan bitsin istemiyorumne yapmalıyım
msn i açıp saatlerce acaba şimdi mi girer diye bekliyorum hala ama gelmiyor...