• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Rabbim acım tam hafifledi derken yine alevlendi ne olur ne olur artık oda Pişman olup dönsün benim dayanacak gücüm kalmadı TÜKENDıM BıTTıM artık sen büyüksün Yüce mevlam ne olur yetiş imdadıma :Saruboceq:

rabbım beni aldatan benımle oynayan benım için ıddaya gırıp kazanan ve sevgılısıyle bırleşip benle alay edıp onurumu kıran askı sevgılıme ve sevgılısıne ıkı cıhanda gulmek nasıp etme rabbım banada artık benı mutlu edecek hayırlı bı insan nasıp et amiiiiin:Saruboceq:

rabbım beni aldatan benımle oynayan benım için ıddaya gırıp kazanan ve sevgılısıyle bırleşip benle alay edıp onurumu kıran askı sevgılıme ve sevgılısıne ıkı cıhanda gulmek nasıp etme rabbım banada artık benı mutlu edecek hayırlı bı insan nasıp et amiiiiin:Saruboceq:

amin canım amin buna bende çok kızdım

bana da bir kişi için hem sevgılımın hemde benım aklımdakı anıları silsin aklımıza bıle gelmesin bunu nasip et

Allah' ım :Saruboceq: beni yalan sahte insanlardan uzak tut lütfen. Artık dayanacak güçüm kalmadı...

allahim en yakin zamanda hayirlisiyla bana bir evlat nasip et.:Saruboceq:
ve en yakin zamanda kaynanamin allahin rahmetine kavusmasini dilerimkaydirigubbakcemile3

allahım bu dünyada birlikte olmamız imkansız gibi görünüyor ne olur öbür dünyada onun eşi olmamı nasip et.bide anlamlı bir şiir yazayım bari...
Aylar geçip yıllar olsa da Yıllar geçip zaman dolsa da Aşkın arzuları beni boğsa da Bir gün seversin diye bekleyeceğim Bugün nişanlansan, yarın evlensen Benden başka binbir kişi sevsen Hepsiyle ayrı ayrı izdivaç görsen Bir gün dönersin diye bekleyeceğim Seni beklemekle geçse de ömrüm Şu fani dünyada kalmasa günüm Senden uzakta ölürsem bir gün Ahirette seni bekleyeceğim AHMET HAMDı TANPINAR

Allah'ım sen vatanımızı içerden ve dışardan gelecek tehlikelere karşı koru,askerlerimize yardım et ve hayırlı teskereler nasip eyle.Tüm şehit ailelerine sabır ver yarabbim (amiiiin) :nazar:

Allah'ım çocuğumu sağlıkla kucağıma almayı ve eşimle birlikte mutlu yuvamızda büyütmeyi nasip etsin. Kayınvalidem ve görümcem yuvamızdan uzak dursun, fesatlıklarıyla kocamla aramızı açmasınlar.

Allahım sen sağ salim aileme kavuşmayı,hayırlı sağlıklı bir bebeğimiz olmasını,bizi ayırmaya çalışanları kendi dertlerinle uğraşmaktan bize fırsat bulamayıp tez zamanda helvalarını yemeyi nasip etkaydirigubbakcemile3

herkese kalbine göre ver...
sürü psikolojisiyle yaşayanlara akıl fikir ver.
sürüye dahil olmamam için yardımcı ol bana.
kalbimi ve aklımı seninle doldur Allah'ım...

Doğru kararlar almama yardım et güzel Allahım, bana en kısa zamanda daha iyi bir iş nasip et.
Şu içinde bulunduğum ikilemden kurtulmamı sağla lütfen.
:Saruboceq::Saruboceq:

Allahım sağlıktan, huzurdan, mutluluktan ayırma
sevdiklerime de huzur ver
amin:Saruboceq: opuyorumnanaktan

Back
X