• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

sevdiğim adamla evlenmeyi..ve kötü niyetli insanların bizden uzak durmasını istiyorum...birde hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın en kısa zamanda çocuk sahibi olmasını istiyorum..bide depremler ve felaketler olmasın artık....hergün dua ediyorum bu dileklerim için..inşallah rabbim kabul eder..

ALLAHc.c eğer hakkıma hayırlısı ise sağlıklı birsürü bebeğim olsun istiyorum eğitimlerini layıkıyla verebildiğim kadar evlat istiyorum

Guzel Rabbim oncelikle canimdan çok sevdigim babacigima acil sifalar versin, geçirecegimiz su zor gunlerde bizlere bol sabir ve guç versin.

Ikincisi, Guzel Allahim, onun rizasiyla evlilige dogru atmis oldugum bu ilk ve zor adimda bana yardim etsin, su seven kalbim husrana ugramasin, dogru yolda oldugumu, mutlu ve huzurlu bir evliligi bana ve nisanlima nasip etsin.

Hayatimi istedigim gibi yasayabilmemi nasip etsin, butun ailemin dertlerine derman versin

Herkesin, dileklerini kabul etsin, gunahlarini affetsin, daha huzurlu gunler nasip etsin

Amin.

benim hayatta 3 dilegim var 1.si kardeşim iyileşmesi 2.si ülkemin devamlı ilerledigini,geliştigini ve bebeklerin öldürülmedigini görmek 3.sü ise dünyaynın devamlı kötü deil iyiye gitmesi yoksa ben hiç çocuk sahibi olamayacam devamlı kötüye giden su için bile milyınlarca kişinin ölecegi bi dünyaya çocuk getirmeye korkuyorum ama bi bebegim olsun anlatamıyacam kadar çok istiyorum rabbim hepimize hakkımızda hayorlısını wersin inş.:çok üzgünüm:

Guzel Rabbim oncelikle canimdan çok sevdigim babacigima acil sifalar versin, geçirecegimiz su zor gunlerde bizlere bol sabir ve guç versin.

Ikincisi, Guzel Allahim, onun rizasiyla evlilige dogru atmis oldugum bu ilk ve zor adimda bana yardim etsin, su seven kalbim husrana ugramasin, dogru yolda oldugumu, mutlu ve huzurlu bir evliligi bana ve nisanlima nasip etsin.

Hayatimi istedigim gibi yasayabilmemi nasip etsin, butun ailemin dertlerine derman versin

Herkesin, dileklerini kabul etsin, gunahlarini affetsin, daha huzurlu gunler nasip etsin

Amin.

canım öncelikle rabbim babana acil şifalar versin ve en kısa zamanda sağlığına kavuşsun...inşallah istediğin gibi bir evlilik yaparsın..
mutluluklar...

benim hayatta 3 dilegim var 1.si kardeşim iyileşmesi 2.si ülkemin devamlı ilerledigini,geliştigini ve bebeklerin öldürülmedigini görmek 3.sü ise dünyaynın devamlı kötü deil iyiye gitmesi yoksa ben hiç çocuk sahibi olamayacam devamlı kötüye giden su için bile milyınlarca kişinin ölecegi bi dünyaya çocuk getirmeye korkuyorum ama bi bebegim olsun anlatamıyacam kadar çok istiyorum rabbim hepimize hakkımızda hayorlısını wersin inş.:çok üzgünüm:

rabbim kardeşinize ve bütün hastalara şifa versin...diğer dileklerinize de gönülden katılıyorum...
sevgiler...

Allahım ne olur evimiz bir an önce bitsin.
En çok bunu istiyorum kayınvalidemlerle bunca yıldan sonra
aynı evde olmak beni ve eşimi çok bunalttı.
Birde herşeyin hayırlısı olsun isterim bazen birşeyi çok
istemenin doğru olmadığını anladım.
Çünkü hayatımda iki şeyi çok istedim ama ikiside olduğunda
çok sıkıntılar verdi.
Dilerim evimiz bittiğindede başka sıkıntılarla karşılaşmayız.
O yüzden hayatı biraz oluruna bıraktım artık....

kpss sınavım iyi geçsin
istediğim yere atanabileyim :bbo:

öncelikle burdaki bütün dileklerin hayırlısıyla kabul olmasını diliyorum....

bu sene kendi evimize taşınacağız ve evimizde eşimle beraber sağlık mutluluk ve huzur içinde yaşamamızı diliyorum...Allah tüm isteyenlere ve eşimle bana; hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, analı babalı büyütebileceğimiz, uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin...

inşallah hepinizin dilekleri kabul olur..bu arada dilekleri gerçekleşen arkadaşlarında buradan bize haber vermelerini rica ediyorum...hepinizi çok seviyorum..iyiki varsınız...
sevgiler...

allahın izniyle bu sene mezun olmak istiyorum:sm_cool:
daha sonra hayırlı bir iş ve eş :asigim:
sonra sonra sağlık huzur ve mutluluğun üzerimizden hiç eksik olmamasını istiyorum :1rolleyes:

tayinimiz tunceli ye çıktı umarım ben de eşimle gidebilirim umarım rahat bir yer olur...hamileyim ve umarım bebeğimi sağsalim kucağıma alırım...bir yavrum var umarım onu okutur,adam ederim...

Hepimizin dilekleri kabul olsun ..
Yarın alçılı kolumun rontgeni çekilecek umarım kaynamıştır alçım çıkar inşallah
Eşimde sağlığına kavuşsun ,çocuklarımı Allah korusun

Hepimizin dilekleri kabul olsun ..
Yarın alçılı kolumun rontgeni çekilecek umarım kaynamıştır alçım çıkar inşallah
Eşimde sağlığına kavuşsun ,çocuklarımı Allah korusun

ablacım inşallah kolunuz kaynamıştır ve bir problem çıkmaz..sizinde bütün dilekleriniz kabul olur inşallah...Şeniz

Allahım Tarıkcım ve tüm vatan bekçileri görevlerini hayırlısı ile tamamlayıp gelsinler... Başkada birşeycik istemem...

Son düzenleme:
Back
X