• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

allahım hala çok seviyorum.. ya o insanı benim için hayırlı kıl ya da onu kalbimden sök çıkar sonsuza dek. yeter ki beni bu araftan kurtar allahım. ne olur:14:

allahım içimdeki bu sıkıntıdan beni kurtar.. beni feraha çıkar artık:14:

Bu sefer güvenerek kalbimi teslim edebileceğim kişiyle karşılaştır Allah'ım..
Bu sefer "acaba" demeden, tereddüt etmeden aşkına kapılmak istiyorum.. Korkmadan..

yüreğine ilk defa böyle bir ateş düşsün.. beni bu kez gerçekten kaybettiğini anlasın..sonrasını sana bırakıyorum allahım. bir mucize istiyorum ne olur..

Rabbim sen beni benden daha iyi biliyorsun..İÇimdekini de dışımdakini de en iyi gören bilen sensin..Kalbimden geçenleri hayırlı kıl ve öyle nasip et Rabbim..Eşimin beni anlamasını nasip et..

tarih 2 mayıs 2013 perşembe.
saat 08.58

şuan şu saniyeden itibaren birdaha arkama bakmamaya, onu geçmişte bırakmaya ve hayallerimden onu sonsuza dek çıkarmaya kendime söz veriyorum. allahım sen benim desteğim ol bana yardım et lütfen.

Allahım artık eşimle ayrı şehirlerde yaşayıp hasret çekmek istemiyorum
Atanmak istiyorum
Ve hep eşim ve kızımla mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum
AMİN

Allah'ım artık kayınpederimin canı acımasın. Onu bize bağışla...
Yakamızdan düşsün şu kanser denen illet :50:

Allah'ım lütfen onunla yollarımızı birleştir. Kalbimde o var eminim.. :14:

Sortlarimla cicili bicili giysilerimi giyip arkadaslarimla gezmek istiyorum.
Oglen 11-12'lere kadar uyumak istiyorum.
Bikinilerle mayolarla sahilde kosturmak eglenmek istiyorum.
Evde kaldigim gunlerde mutfaga girip her defasinda farkli tarifler denemek istiyorum.
Notlarimi defter yapraklarini top yapip ucak yapip balkondan atmak istiyorum.
Bol bol kitap okumak istiyorum.

Yaz gelsin istiyorum. :32::32:

8 gün kaldı Anneler Gününe.. Askerlik düşecek mi tek merakım.. Bi umut işte bi umut :26:
Diliyorum ki Askerliik düşer sevdiceğime üç ay erken kavuşurum :16:

yaptığım ders planına tamamen sadık kalmayı ve haziran başına kadar bütün konuları bitirmeyi, zehir gibi bir kafam olmasını ve sınavda 85 üstü puan almayı diliyorum allahım:16: amin

Back
X