• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

neler dilersin hayattan?isteklerin neler diye sorsalar verilecek çoooook cevap buluruz eminim...
benim ilk ve en önemli dileğim, sağlıklı ve herşeyin normal olacağı bir hamilelik (2 kez düşük yaptım çünkü) artık beklemek,acaba ya da keşkelerle yaşamak istemiyorum ve bir bebişim olsun diliyorum..
ikinci olarak genel anlamda hayatında sağlık,huzur ve mutluluk...
üçüncüsü çok fazla istediğim bir araba var (Nissan Juke) onu istiyorum!beyaz renk :1:
dördüncüsü saçımı tekrar sarıya boyatmak için eşimden izin çıkması :1:
beşincisi bir anda uğraşmadan 10 kilo zayıflamak istiyorum
altıncısı kendimize ait bir eviniz olsun bu kira derdi bitsin istiyorum...
yedinci olarak düzgün gidecek ve yükselme imkanımın olacağı,çalışırken mutlu olacağım bir iş istiyorum (artık evde çok sıkıldım)

....

böyleeeee uzaaaaar gider bu listeler, listelerimiz...
Allah'ım kabul et (amin)
:nazar:

neler dilersin hayattan?isteklerin neler diye sorsalar verilecek çoooook cevap buluruz eminim...
benim ilk ve en önemli dileğim, sağlıklı ve herşeyin normal olacağı bir hamilelik (2 kez düşük yaptım çünkü) artık beklemek,acaba ya da keşkelerle yaşamak istemiyorum ve bir bebişim olsun diliyorum..
ikinci olarak genel anlamda hayatında sağlık,huzur ve mutluluk...
üçüncüsü çok fazla istediğim bir araba var (Nissan Juke) onu istiyorum!beyaz renk :1:
dördüncüsü saçımı tekrar sarıya boyatmak için eşimden izin çıkması :1:
beşincisi bir anda uğraşmadan 10 kilo zayıflamak istiyorum
altıncısı kendimize ait bir eviniz olsun bu kira derdi bitsin istiyorum...
yedinci olarak düzgün gidecek ve yükselme imkanımın olacağı,çalışırken mutlu olacağım bir iş istiyorum (artık evde çok sıkıldım)

....

böyleeeee uzaaaaar gider bu listeler, listelerimiz...
Allah'ım kabul et (amin)
He heee bende tekrar sarışın olmak için eşimin izin vermesini diliyorum :))) birde güzel bir iş diliyorum veeee tabiki şu 5ile 10kg arasındaki fazlalığımı hiiii. Uğraşmadan vermeyi diliyorum..
İnşallah hayırlı olan bütün dileklerin kabul olur çocuk için bende ne çok dua etmiştim Allah sanada nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

He heee bende tekrar sarışın olmak için eşimin izin vermesini diliyorum :))) birde güzel bir iş diliyorum veeee tabiki şu 5ile 10kg arasındaki fazlalığımı hiiii. Uğraşmadan vermeyi diliyorum..
İnşallah hayırlı olan bütün dileklerin kabul olur çocuk için bende ne çok dua etmiştim Allah sanada nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

eneeeem aynıymış yaa dileklerimiz, özellikle sarışın olma kısmı :1: iş birliği yapalım senle,nasıl ikna etsek diye :1:
bu arada sağol canım,amin teşekkürler

Dermanı olmayan dert ve hastalıktan korusun Rabbim istiyorum

Ve aramız iyi olsun artık ve evlilik yolu gözüksün..

ummetı muhammede ısteyen herkeze ıclerındede bana hamıle kalmayı anne olmayı saglıklı azaları tam evlat ver yarabbım esımın ıslerı duzelsın hayırlı kapılar ac yarabbı ayleme yardım et yarabbı

Aminnn amin inşallah.. Allah herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah..

bugünde dileğim her zaman olduğu gibi;
rabbim hayırlısıyla sözlümle evlenmeyi ve mutlu huzurlu yuva kurmayı nasip et bana ve evlenmek isteyen bütün arkadaşlarıma:nazar::nazar::nazar:

ALLAH'im hayirlisiyla bana ve tum sevip kavusamayanlara gonullerindekini hayirli ve tez vakitte nasib et. AMIN:nazar:

sevenlerime, sevdiklerime, aileme ve kendime sağlık diliyorum tabi en başta..

hemen ardından güzel, hayırlı bir iş, samimi, iyi bir 'dost'.. sonra mutlu bir evlilikle devam edecek özel, büyük ve sadakat dolu bir aşk diliyorum..
maddi-manevi ama en çokta manevi huzur diliyorum Allah'ım...

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala âli seyyidina Muhammed.ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE,SEVDİGİMLE HAYIRLI MUTLU Bİ ÖMÜR SÜRECEK SANA HER GÜN SÜKÜR EDECEGİMİZ VE TATLI SAGLIKLI SALİH SALİHA COCUKLARIMIZLA ŞENLENECEK BİR YUVA NASİP ET AMİN AMİN AMİN.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala âli seyyidina Muhammed

Back
X