Allahımm pişman olup dönsün de bana yaptıklarını ödeteyim onaaa![]()
aminnnnn aynennnn banadaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnn aynennnn banadaaa
Dönünce de dayanamıyorum da neyse artık bu sefer olacak![]()
He heee bende tekrar sarışın olmak için eşimin izin vermesini diliyorum :))) birde güzel bir iş diliyorum veeee tabiki şu 5ile 10kg arasındaki fazlalığımı hiiii. Uğraşmadan vermeyi diliyorum..neler dilersin hayattan?isteklerin neler diye sorsalar verilecek çoooook cevap buluruz eminim...
benim ilk ve en önemli dileğim, sağlıklı ve herşeyin normal olacağı bir hamilelik (2 kez düşük yaptım çünkü) artık beklemek,acaba ya da keşkelerle yaşamak istemiyorum ve bir bebişim olsun diliyorum..
ikinci olarak genel anlamda hayatında sağlık,huzur ve mutluluk...
üçüncüsü çok fazla istediğim bir araba var (Nissan Juke) onu istiyorum!beyaz renk
dördüncüsü saçımı tekrar sarıya boyatmak için eşimden izin çıkması
beşincisi bir anda uğraşmadan 10 kilo zayıflamak istiyorum
altıncısı kendimize ait bir eviniz olsun bu kira derdi bitsin istiyorum...
yedinci olarak düzgün gidecek ve yükselme imkanımın olacağı,çalışırken mutlu olacağım bir iş istiyorum (artık evde çok sıkıldım)
....
böyleeeee uzaaaaar gider bu listeler, listelerimiz...
Allah'ım kabul et (amin)![]()
He heee bende tekrar sarışın olmak için eşimin izin vermesini diliyorum :))) birde güzel bir iş diliyorum veeee tabiki şu 5ile 10kg arasındaki fazlalığımı hiiii. Uğraşmadan vermeyi diliyorum..
İnşallah hayırlı olan bütün dileklerin kabul olur çocuk için bende ne çok dua etmiştim Allah sanada nasip etsin inşallah![]()
ummetı muhammede ısteyen herkeze ıclerındede bana hamıle kalmayı anne olmayı saglıklı azaları tam evlat ver yarabbım esımın ıslerı duzelsın hayırlı kapılar ac yarabbı ayleme yardım et yarabbı