Dilek Kutusu.....:))

çok hayırlı bir insan girsin hayatıma.. güzellikleri de beraberinde getirsin.. bütün dünyamı aydınlatsın.. amin.

Sadece mutlu olmak ve nasıl olcak ne olacak ne olur ne düşünürler kii gibi kaygılar yaşamak istemiyorum artıkkkk:34:

Ya başkasını severse diye ödüm kopuyor Allahim.
yalniz beni sensin onu bana hayırlı kilip nasip et tez zamanda.
sinavlarimda da yardim et ayni şeyleri yasamayayim. Saglam durmam lazım, gücüme güç, sabrima sabır kat. Amin

Son düzenleme:
Ben sevdim eller almasin Rabbim.
bi de yarinki sınavım supppeeerrr geçsin ki azicik yuzum gülsün benim de:5:

Allahım sükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah

allahım sevgili peygamberin hz muhammed mustafa sav hürmetine sevdigimle hayırlı sorunsuz bir sekilde evlenip mutlu huzurlu bir ömür sürecek cocuklu bir yuvamızın olmasını nasip et allahım .amin

Şubat'a kadar umutsuzluğa kapılmadan, vazgeçmeden, üzülmeden başarılı bir çalışmada bulunayım. Gerisi çok rahat olacak, sadece şu bir kaç ay; insanların söylediği sözcüklerden yaralanmadan, aksine güçlenerek atlatayım lütfen.. :6:

haftaya kendi evime taşınıyorum ...ve artık ruhen ve fiziken sağlık, huzur ve bereket diliyorum...

Kadroma kavuşayım yaza ,sevdiçek de alsın kadrosunu,sonra dost düşman hepsinin ağzı açık kalacağı mutlu bir söz,nişan,düğün,sağlıklı hayırlı bebişler,huzurlu,mutlu bir yuva istiyorummmmm

bide dadlıshım ben hep böyle içten,aşkla,özenli sevsin sahiplensin mutlu mutlu saygıyla sevgiyle yaşlanalım minikimle vee Barış Doruğumla

bide hiç kimse kimseye muhtaç olmadan yaşasın,Rabbim kendisinden başkasına el açtırmasın...

önce atanmayı, sonra da hayırlı bir insanla sevgi dolu huzurlu bir yuva kurmayı diliyorum allahım. geçmiş acılarımın hepsini unutturacak tertemiz yürekli karakter sahibi gözümün içine bakacak seveceğim ve sevileceğim bir eş nasip et.. amin.

Yüksek notlar alabileyim artik çalıştığım yerden gelsin şu sorular. Hayat bana oyun oynamasin artik ben hayatla oynayayim biraz da:22::22:
bi de onu göreyim kavusayim ona.

Rabbimden bana ANNE diyecek melek diliyorum saglikli, hayirli evlat ,rabbime layik bir kul olucak gonlume gore bir melek istiyorum. Ben galiba artik anne olmak istiyorum.:26::12:

Şifa diliyorum Rabbim. Geçmeyecek bu hastalığı ancak sen geçirirsin. Ve de tabii ki gonlumdekinin hakkımda hayirli olmasini ve tez zamanda kavusabilmeyi diliyorum. Amin amin amin:nazar:

Back
X