• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Cok hayırlı bi mucizeyle havalara Uçur mutluluktan Allahim. - cok mu uçuk bi istek oldu ki:27:-
umutsuzluğa düşürme. Yarinki sinavda da zihnime ve kalemime kuvvet ver inşallah. Aminn:nazar:

Ömrü ömrüme nasip olsun istemiştim olmadı kısmet değilmiş... Tek dileğim onu unutmak önüme bakabilmek artık, huzur bulup geleceğe mutlu bakabilmek istiyorum...

Vücut olarak cok yoruldum Allahım, zihnim ve ruhum da keza öyle.
Bana her anlamda saglik ve güç ver, ve sevdigimi hayirli kilip tez zamanda nasip et bana. Amin..:14::14:

Hayal kırıklığı yasadikca insan hayallerine daha da yaklasirmis ya da bilmiyorum umut fakirin ekmeği. Ama hayal ettiğim şeye karsi hevesim de kalmadı artık o yüzden suan hayal kirikligimin üstüne sabir imtihanimin kolay gecmesini nasip et Allahim güçlü gorunmeye calismaktan yoruldum çünkü.

Offf haftaya 2 baba sinav vaarrr:18::18::18: yardim et allahim. Telafisi yok bu sinavlarin:18:

ben kötü olan herşeyi unutmak ve artık yeniden mutlu olmak istiyorum ama bu sefer sorun çıkmasın birileri benle uğraşmasın çünkü ben kimsenin mutluluğu ile uğraşmadım bu güne dek, kötü insanlar benden uzak olsun ne olur... artık huzur ,mutluluk ve neşe gelsin... hiç mi hak etmedim Rabbim ben bunları , sen büyüksün , bu kulunu da bekletme daha fazla ...

komisyona mükemmel bir sürüş keyfi yaşatarak alnımın akıyla ehliyet sınavından geçeyim:16: amin.

Yarinki sinav on numara geçsin. Sinav bitsin şükürler edeyim ve diger sınava çalışmak icin gaz olsun bana yarinki sinav. Amin.
Ayrıca kara gözlü sevdigime hayirlisiyla kavuşmayı diliyorum. Yazıyorum buraya gerçek olsun inş:16::16:

Back
X