Dilek Kutusu.....:))

Bir an önce arasın ve ne olacaksa olsun istiyorum:26:Lütfen Allahım sabrımın karşılığını en güzel şekilde alayım sen hakkımızda hayırlısını nasip et:26:

Allah'ım aileme güzelce anlatayım ve hiç bir sorun çıkmasın inşallah... amin.

Allahım uzak tut benden onu. Kafa karışıklığı degil ama geçmişi hatırlamak istemiyorum.beni etkilemesin gelmesin bi daha:50::50:

Bu kötü şeylerin yerini güzel hatıralar alsın..Artık geçmiş tamamen geçip gitsin Allah'ım,lütfen ne olur.Dayanacak gücüm kalmadı,sen duy sesimi...
Kötü anları hafızamdan silebilmem için bana bir fırsat ver Allah'ımm......

Offfff yarin cooookkk önemli . Şansımız yaver gitsin de sonra sinemanın tadı çıksın. Korkuyorum:18::18:

içimdeki şu sıkıntı darlık buhran öfke geçsin gitsin artık patlıcamm

allahım ben esımın saga salım askerden donmesını yavrumu kucagıma saga salım almayı nasıp et bana rabıım sen evlat ısteyenlerın kucaklarını bos bırakma:31::31::31:

saolun kızlar allah verıcekse en kotu bole tatlı sıkınkılar yartsın ınsallah benım ıcın dıyorum esım ve bebısım ıcın allah hepımızın dıegını kabul etsınn:54:54::54:

Allah'ım ben anlamadan bi an önce şubat gelsin şu zaman çabucak aksın gitsin ve hayırlısıyla bi iş bulayım artık en kısa zamanda güzel ve bana uygun olabilecek bi iş ve son olarak noluuurrrr şu adamın kıskançlıkları birazcık azalsın :ssz::ssz::ssz:

sabır, güç, ferahlık ver Allah'ım.. yoruluyorum.. umutsuzluğa düşmemi, iç sıkıntılarımı engelle..
iyi insanlarla karşılaştır, beni ve ailemi..
huzur diliyorum Allah'ım...

5 senenin altına af çıksınnn
Hadi o olmadı o zaman biran önce sevgilim açığa geçsinnn kapalı cezaevinden kurtulsun da artık konuşabilelim bari
Biran önce kavuşalımmmmmmmmmmm cezası bitsinn şubat gelsinn açığa geçsinn temmuz gelsin tamamen özgürlüğüne kavuşsunnn ..

Back
X