Dilek Kutusu.....:))

Bunu gerçekten yürekten diliyorum
bütün akrabalarımdan uzak
ömrümün sonuna kadar hiç birini görmeyeceğim ve onlarla ilgili hiç birşey duymayacağım bir yerde yaşamak isterdim:14::14:
şuan o kadar gerginim ki başka bişey yazacak halde bile değilim:14:

Zevkten köşe köşe olarak işleyeceğim, orjinal, benim ruhumu yansıtan ve okuyanı iyi yönde değiştirecek şu konuyu hemen bu gece bulsam ne güzel olurdu. :106:

Allah'ım anneme şifa ver. hayırlısıyla kurtulsun bundan da..
bana da güç ver.. ve en azından bu süreçte hasta olmayım.
babama da şifa ver Allah'ım...

Aşk be allahim aşk ver bu kuluna..sevip sevilebilcegim seninde sevdigin hayirli bi es verr....mutlu olmak istiyorum artik..bi peri masali prensesi gibi bitmeyen bi masalin esas kizi olmak...esimle bi omur mutlu olup yas gitmeden bi evlatla anne olmak...cok degil istegim bu be allahim..ahh bi olsaaa....

Dileğim bu yaz kısmen gerçekleşiyor,buraya yazmıştım.Artık yazları hep İZMİR'deyiz,evimizde.:16:

benim ve ailem için çok hayırlı bir insanla karşılaşmak istiyorum
her yönden beni tamamlayan, kültürüme tahsilime ailesi aileme denk
duyarlı düşünceli anlayışlı sevecen dürüst net
sadakatle bağlı,gözlerimin içine bakan beni kirpiğinden kıskanan
ömrümün sonuna dek onunla aynı yastığa huzur ve güvenle başkoyacağım
sağlıkla çocuklarımızı büyüteceğimiz
huzurlu ve sıcacık evimizde birlikte yaşlanacağımız hayırlı bir eş diliyorum allahım.. tez zamanda yarabbim..amin.

hakkımda hayırlısı olsun istiyorum. beni çok sevindirecek bir haber almak istiyorum. ne olduğunu bilmiyorum ama çok sevineyim havalara uçayım.. allahım sen mucizelerini yolla. amin.

bol bol şifaya ihtiyacımız var bu ara..
ve Allah'ım, kpss de hayırlı, benim için iyi bir yere atanabileyim...

amin amiinnn
bu sene kpss herkesin belası oldu :18:

ah amin. fallarımda olumlu ama :1: çalışmaya başlayamadım ben daha maalesef. benim için en zorlu alanlara bakıcam muhtemelen sadece.
Allah'ım o sevinci yaşatsın dilerim...

ah amin. fallarımda olumlu ama :1: çalışmaya başlayamadım ben daha maalesef. benim için en zorlu alanlara bakıcam muhtemelen sadece.
Allah'ım o sevinci yaşatsın dilerim...

aynen canım benim de falları olumlu çıkıyor ama ne kadar doğru olur bilmiyorum :)

ilk başta iyi salmıştm kendimi ama topikte kızlarla iyi sardrdık birbirimize gaz verip duruyoruz :10:

Son düzenleme:
ben bir polonyalıyla evliyim evlenmeden öncede sonrada din konusunda hiç bir anlaşmazlığımız olmadı ve birbirimize hiç olumlu olumsuz yorum yapmadık eşim katolik ama kilisye hiç gitmez doğma büyüme istanbullu :) en az bizim kadar türk ama ne yalan söyleyeyim içimden hep müslümanlığa geçmesini istiyorum o kadar iyi kalpli bir insanki keşke bu dileğim gerçekleşse müslüman olmasa da onu çok ama çok seviyorum ve hep sevicem :)

aynen canım benim de falları olumlu çıkıyor ama ne kadar doğru olur bilmiyorum :)

ilk başta iyi salmıştm kendimi ama topikte kızlarla iyi sardrdık birbirimize gaz verip duruyoruz :10:

bizim de şu sıra sağlık sorunlarımız var, aöf var derken ne zaman başlıcam bakalım.. gördüm topiğinizi, tam gaz devam :)
inşallah çıkar fallarımız :)
sohbet oldu, özelden yazacaktım ama banlanmışsınız :)

neyse dileğimi dileyeyim madem :) önce şifa ve manevi sıkıntılar sonra iş(kpss) hayırlısıyla.. mrlarımız olumlu çıksın annemin de benim de...

Bu son olsunda olsun artik...allahim es diye vermiyecegini cikarma karsima artik...hayirlisiyla kimse kaderim onu ver biktim olmiyacak kisilerle ugrasmaktan...yoruldum...unutmam gerekenide bi unuttursan bana...

Aramiz duzelsin. :34:
O sagligindan olmasin, bu hastalik onu yipratmasin, sansli kesimden olsun.

Ne olursa olsun, herseyin hayirlisi olsun. :31:

Back
X