Dilek Kutusu.....:))

Bir an once ne olucaksa olsun valla...kafamdaki dusuncelerden biktimm...mutluluk az banada ugrasaa....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bitanem sağ salim askerdn gelsin ne gerekyosa yapalmda evmzde sağlıkla mutlulka başbaşa olalım AMİİİİN

Allah'ım sen bana sabır ver, sakinlik ver. iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı görmemi sağla. ona göre yol alayım. ona göre hayatımdan gerekenleri çıkarayım...

Allah'ım hakkimda hayirlisini neyse onu ver hayirlisi neyse onu yapmayi nasip et hayirli insanlarla karsilastir.İcimi biliyorsun benim ve tum dua edenlerin duasini kabul et

Aminnnnnnnnn

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

"Allah'ım, ya çektiğim sıkıntılara göre bana güç ver. Yada gücüm yettiği kadar sıkıntı.."

Allah'ım şu yalnızlık duygusundan hayırlısıyla, hayırlı biriyle en yakın zamanda kurtulmayı temenni ediyorum.

Not: Okuyan olursa Amin deyip benim için bu dilekte bulunursa sevinirim. Teşekkürler.

Mutluluk huzur sabirrrr bu ara bu 3'luye cok ihtiyacim varrrr

Allah'ım Sen'den çıkarsız bir şekilde birbirimizi sevebileceğimiz, anlaşabileceğimiz, kafa dengi, birbirimize hayırlı olabileceğimiz, güvenilir daimi bir dost diliyorum hayırlısıyla en yakın zamanda. İki kişilik her gün beraber bir dostluk...
Çünkü kalpleri birbirine ısındıran Sen'sin, verebilecek olan Sen'sin, Sen nasıl dilersen... İstemek bizden, vermek Sen'den...

Allahim senden hayirlisiyla saglikli eli ayagi duzgun bir cocuk istiyorum dualarimi kabul et tum olmayan arkadaslarimiza cocuk nasip eyle ( amin )

gönlümden geçenleri biliyorsun Rabbim. önceliğim hayırlı, bana uygun, iyi insanların olduğu bir iş, yada memuriyet.
ve hayırlı, ömürlük, gerçek, iyi, kafa dengi bir dost ve aşk.
iyi insanlarla karşılaştır beni ve sevdiklerimi/sevenlerimi Rabbim. varsa kötü kişiler hayatımızdan çıkar...

Yarın güzel bi gün olsunnn :12::12:

Bugün internet bağlantısı gelsin.
En acil dileğim bu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bugünkü neşem hep devam etsinnn :12:

Back
X