• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Hayirli bi es istiyorum allahim mubarek gun hurmetine kabul eyle duami....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'ım koru..
Arkamdan boş konuşan insanları ıslah et, hayırsız, zararlı, sıkıntı verecek insanları benden uzak eyle. Bana sabır ve güç ver Rabbim.

Allahım bir msj atsın en azından yav cok üzgünüm 2 aydır bayramın bile tadı yok şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine konuşmamız için fırsat yarat rabbim.

Gercekten hayallerim gercek olsun universte hayatim hayalimdende guzel gecsin guzel dostluklarim olsun derslerim iyi olsun dil ogreneyim ve erasmusla yurtdisina gideyim gezmedigim yerleri gezip bilgili kulturlu sosyal bir kiz olayim ayaklarimin ustunde durayim ve hayatimin askiyla tanisayimm hem bu dunyada hemde diger tarafta rabbime hayirli kul anne babama hayirli evlat olayim ulkemizin masumlarin iyilerin haklilarin adaletini buldugu bir dunyada yasayalim

Hayatimin aski nerdeyse artik bulalim birbirimizi...yeter da bizimkide can!!aslinda bulduydumda hayirsizdi zannimcaki rabbim istemedi olsun..demek var bi bildigi daha iyisini vercek insallahki beklemedeyim..az kaldi az...icime doguyooo...allahim sen buyuksun cikar ruh esimi,yol arkadasimi artik karsima..beraber yuruyelim hayatin tozlu yollarinda :)
Umutluyum ki umarim bu umut hep benimle olur ;)

Allahimmmm kara bi koca..kara bi bebe...kisacaa esmer bi kocaya hiccc sesim cikmaz..bide esmer bebe dogurdum mu.....oooo degme keyfime...uzak tut bu sari,renkli gozluleri benden sevmiyorum,sevemiyorum,istemiyorum!!!siparis gibi oldu ama durum boyle....bide tem uyumu mumkunse ;)

Bir an once mutlu bi yuva kurmak istiyorum artik hayirlisiyla...allahim karagozlu bi kocaaaa ver bu kuluna...;)

Bugün Tek dileğim tek duam Filistin..

Dünyanın dört bir yanında zulüm gören kardeşlerimiz var Ya Rab sen esirge sen koru masum meleklerimizi çocuklarımızı sen koru..

Çin de onlarca kişi 8/10 yaşlarında bir çocuğu araya alıp dövüyorlar neden çünkü Müslüman..!!

İsrail'de her gün çocuklar katlediliyor masum meleklerimiz daha anne karnında öldürülüyor neden çünkü Müslümanlar..!!

Sen Yardım et Allah'ım bizlere birlik olmayı nasip et..

Allahim bugun yapmam gerekeni yaptim sen kabul eyle insallahh...ve yine insallahki kalbimdekine kavusurum tez zamanda...

Rabbim gecmisimi silmeyi ve bana gelecekte temiz masum bir hayat nasip egle esimle mutlulugumuz daim olsun, her evin nesesi gibi bana hayirli saglikli merhamet duygusu olan bir evlat nasip egle AMIN

Yalnizliktan kurtar beni be rabbim...o bi tek sana mahsus...ben sevilmek,sevmek istiyorum tez zamanda insallah....ama esmer bi adam olsun yeterkiiiii

Allahim onu benim omrume nasip et cok mutlu olalim cocuklarimiz olsun lutfen

insan olun demedim , degilsiniz dedim !!!

Allahim esimi ver nolur bitsin bu yalnizlik.....

Şu bekledigim haber gelmeli artikkkkkk....sabirsizlik hat safhaaaaaa

heyecanımı kontrol etmeme yardım et Rabb im ve de korkularımın sebebini engelle....hayırlar nasip et...inşallah

Bana yardım et Rabbim lütfen..
Ne anne ne baba ne başkası.. Olmuyor.. Yardım et Rabbim...
Kendi istedikleri gibi olmuyorum diye, anlamıyorlar diye, işlerine gelmiyor diye bana laf edenleri ya ıslah et, düzelt, anlamalarını sağla ya da benden uzak tut.. En azından saygı duymalarını sağla..
İyilerdir ama yapamıyorum.. Bu kadar lafa söze bir türlü olamadı..
Tek iyi onlar tek kalbi kırılan onlar..
Allah'ım beni kimseye muhtaç etme, kimseye.. Ya da sevdiğin kullarına yolumu düşür...
Gereksiz yere suçlu olmaktan çok yoruldum ben Rabbim...
Nasıl susacağımı nasıl uzun süre sabredeceğimi bilemiyorum.. Bir yerde patlıyorum...
Bana bir insan nasip et ömürlük, ahretlik.. Bana bir yoldaş, bana bir anlayan, yanında nefes alacağım hayırlı birini nasip eyle huzurlu bir ömür nasip eyle, verince kıymetini bilmeyi nasip eyle...

Back
X