• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Benimde bebegim olsun yuregimdeki yangının bitmesini diliyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dileklerimi kabul et lutfen...

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Allah'ım artık beni sevdiğim insanların yokluklarıyla sınama nolursun.
Gönlümdekini hakkımda hayırlı kıl da tekrar yanyana olabilelim.
Sen büyüksün Allah'ım, sen hepimizin yüreğine göre ver inşallah...

Allah ım bana hayırlı mutlu olacağım başarılı olacağım seveceğim sevileceğim işş diliyorum.. Yaradanım sana açtık ellerimizi senden diliyoruz. sen ol dersen olur.. hakkımda hayırlı kıldığına şükürler olsun.. Ya Fettah Ya Rezzak

Allah'ım lütfen istediğim üniversiteyi ve bölümü tutturayım...
Ve artık kilo vereyimm :cool:

şüpheleniyorduk ama 10 gün önce annemin kanser oldugunu ögrendik :( Allahım derdi olmayan dert verme
o kadar üzüldükki nerdeyse annem bize moral vermeye başladı benimde sizden istegim annem için dua edin cok zor bir sürece girdik. Allahım yardım etsin . müminin mümine ettigi dua kabul olurmus sizlerden dua istiyorum İnşallah annem bu hastalıgı yenicek..

Allah ım bana hayırlı mutlu olacağım huzur bulacagım seveceğim sevileceğim bı eş diliyorum....nolur artıkkkkk

ALLAHIM.. Taehoyu benden başkasına yar etme... :D hayırlı bir geleceğimiz.. çocuklarımız olsun... bir anda şıp diye bana aşık olsun... aminn cümlemize :D :D

Allah'ım, bazı anlarda sıkıntıyı iyiliğimiz için verdiğini daha iyi anlıyoruz ama keşke her dk anlayabilsek ve bunu artıya çevirebilsek.. Çevireceğiz belki yine ama sürekli aklımızda olması zor olabiliyor, öyle olsa, her an farkında olsak daha iyi olur her şey.. Teşekkür ederim Rabbim...
Senden dileğim, şu tembelliğimi üstümdeki ağırlığı atman, Kpss'yi kazanmam.. Hayırlı, iyi, anlaşabileceğim insanlar, bir dost... Ve her zaman ama özellikle bu kpss sürecinde insanların beni rahat bırakması...

ALLAHIM.. Taehoyu benden başkasına yar etme... :D hayırlı bir geleceğimiz.. çocuklarımız olsun... bir anda şıp diye bana aşık olsun... aminn cümlemize :D :D

Koreli sevgilin mi var? Çok şanslısın. Devamı da gelir inşallah.

Allah bana da nasip etsin şu yakışıklı korelilerden yaaa. ;..(((
Evleneyim, çekik gözlü çocuklarım olsun.

Allah'ım lütfen sabır ver bana.. Çok çok çok ihtiyacım var.
Ya da maruz kaldığım bu gereksiz davranışlar geçsin artık Rabbim...

Back
X