Dilek Kutusu.....:))

allahım hayırlı bır eş mutlu bır yuva ve cocugum olsun ıstıyorum..eşim benı cok sevsın ıstıyorum...
bulamadıgım sevgıyı eşimde bulmak ıstıyorum...

aynı arkadaşım gibi bende iyi bir eş mutlu bir yuva çoçuk çoluk istiyorum en önemliside bir iş istiyorum belki burdaki dilekler kabul olur istededigim bir şey daha var bilmiyorum neden böyle ama eşimin polis olmasını istiyorum hayırlısıyla ya artık aşık olmak istiyorum

Allah ım önce ailemi başımdan hiç eksik etmesin, onların kötülüklerini göstermesin... :Saruboceq:

bir de açılamadığım sevgisinden öldüğüm kişiyle sonumun hayırlı olmasını istiyorum... senağlama

Rabbim herkesin gönlündekinin en hayırlısını versin yanındada benimkisini bende aşkımla evlenmek istiyorum ama hayırlısıyla arkadaşlar.rabbim hayırlara çevirip bana nasip etsin

Allah'ım bana,aileme tüm sevdiklerime, tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk ver.Bana ve tüm hakedenlere tez zamanda hayırlı bir iş nasip eyle Yarabbi...(Amin)

ALLAH tan ilk olarak bilerek ve bilmeyerek isledigim günahlarimi bagislamasini istiyorum..:Saruboceq:
daha sonra saglik diliyorum:Saruboceq:
huzurum ve mutlulugum hic bozulmasin istiyorum:nazar::Saruboceq:
ve tabiki artik bizimde bir bebegimiz olsun hayirlisiyla..:CüvCüv::emir_bebek::Saruboceq:
bizide sevindirsin istiyorum :Saruboceq:

bu mubarek cuma gunu...duaların kabul oldugu suan hurmetıne hayırlı eş ıstıyorum seven koruyan sadık....adam gıbı adam ıstıyorum...allahımdan

duygucum işallah allah gönlüne göre versin...

bende allahımdan hayırlı ve sağlıklı bi bebiş ve şu an oturduğum evden uzak bi eve çıkmak istiyorum....çünkü kaynanama yakın olmak istemiyorum..

öncelikle Rabbimden bana ailemin ve sevdiklerimin acısını göstermemesini diliyorum .Dert verip dermanını aratmasın .daha sonra sevdigimle beraber hayırlı ve mutlu bir yuva diliyorum yakın bir zamanda. bütün insanlar için sağlık mutluluk huzur ve hayırlı kazanç diliyorum tabiki içinde bizede. :nazar:

sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum Allahımdan.ve yavrum olsun onunla hayata daha sıkı bağlanayım.Allahım tüm isteklerimizi kabul etsın.

önce yavrum ve bizlere sağlık ve huzur diliyorum.Ardındanda nolur şu fazladan yedi kilomu verebiliyim.deliricem insan bu kadar iradesiz olurmu.tutamıyorum kendimi hele tatlı konusunda çok zayıfım.tamamen unutsam bu lezzetleri yada ne iyi olurdu.AMİN

Yarın senin doğum günün... Dilerim her şey gönlünce olsun Songülcüğüm

www.harikasozler.net_-_hareketli_melek_2.gif

Yarın senin doğum günün... Dilerim her şey gönlünce olsun Songülcüğüm

www.harikasozler.net_-_hareketli_melek_2.gif

canımsın ablam benim...Şeniz
keşke sizinle aynı şehirde yaşayabilseydim...
çok teşekkür ediyorum...
bir yaş daha büyüdüm kızımla beraber...
herkes için,sevdikleriyle sağlıklı uzun ömürler diliyorum...
inşallah,herşey hepimizin gönlümüze göre olur...
ilginize çok teşekkür ediyorum...

Back
X