Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailemle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam,
Hayırlısıyla daha iyi bir işim,:ecrin_bebek:
Hayırlısıyla beni her halimle çok seven bir eşim.....:ecrin_bebek:
olmasını diliyorum Yüce Allah'ımdan :ecrin_bebek:
Hayatımda olan tanıdığm ve bebek isteyen Sitede ki Dostlarıma bebek
Bebeği Olan büyüten arkadaşımlrıma ve bebişlerine Sağlık
Kendime hayırlı kısmet hakkımda herşeyin hayırlısını
aileme Sağlık sıhhet bide kendime Birazcık para diliyorum gamyoncuiremsu
bende önce sağlıklı bir yaşam diliyorum herkeze.herşeyin başı saglık.sonra bol kazanç,mutluluk,insanların sevdiklerinden ayrılmadıgı bi dünyada savaşsız mutlu yaşamasını veeee artık bebegim olsun istiyorum amin...
allahım ben suan bu msj okuyan kulunu cok svyrum sen de sev razı olana kadaronu yasat ey rabbım onunhakkında hayırlısını ver onu her turlu kotuluklerden musıbetten koru uzulmesıne ızın verme rabbımona cekımıyecegı dert verme dogru yoldan ayırma onuonun dualarınıda benımkılerle bırlestır hayırlı evlatlar nasıp et bıze ya rabbım
Allahım senden,eşimin köle gibi kullanılmasından çok bıktım. Onun gibi işinde ekol olmuş biri için kendi yerini açması için biraz cesaret ve şans istiyorum.AMıN
rabbım bu mubarek cuma gunu duy sesımı su mubarek gununlerın yuzu suyu hurmetıne benım gı anne olmak ısteyen arkadaslarımın muratlarını ver ya rabbımmmmsenağlama
bugüne kadar tüm dileklerimi kabul ettiğin ve gerçekleştirdiğin için teşekkür ederim sana ALLAH ım. tek dileğim kaldı aşkımızın meyvesini tez zamanda ver yarabbim onu sevelim öpelim koklayalım mutluluğumuza mutluluk katsın. AMıNNNN.
inşallah bu yılın sonunda bitanemle ankaraya doğru üniversite yıllarında oluruz ben iç mimar o da kendi ilgi duyduğu alanda okur ve dilerim bitanemle aramız hep böyle iyi olur ve birbirimizi hiç bırakmayız gamzelimle a.s.