- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Okudum. Allah kabul etsin
Inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım. Allah yardımcın olsun.Snigurucka canım ben muhtemelen yarın nete giremem transfer için son kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin inşallah. Zannedersem sırakardelen_08 arkadaşımızda ben 65 tane okudum haberiniz olsun unutmadan yazayım dedim. Rabbim dualarını kabul etsin.
Amin Canım İnşallah Allah Razı OlsunInşallah güzel sonuçlarla dönersin canım. Allah yardımcın olsun.
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsınAmin Canım İnşallah Allah Razı Olsun
Amin Allah Razı olsun canım Rabbim cümlemize nasip etsinTedavin hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsın
Hayırlı sonuçların olsun inşallahSnigurucka canım ben muhtemelen yarın nete giremem transfer için son kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin inşallah. Zannedersem sırakardelen_08 arkadaşımızda ben 65 tane okudum haberiniz olsun unutmadan yazayım dedim. Rabbim dualarını kabul etsin.
abla nasıl geçti kontrolün merak ettim seniSnigurucka canım ben muhtemelen yarın nete giremem transfer için son kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin inşallah. Zannedersem sırakardelen_08 arkadaşımızda ben 65 tane okudum haberiniz olsun unutmadan yazayım dedim. Rabbim dualarını kabul etsin.
DUA SIRASI :
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 62 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 65 ADET ) OKUDU✔
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 62 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 62 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 62 ADET )
Canım senin için okudum Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAllah hepinizden razı olsun.
DUA SIRASI :
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak.
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 52 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 53 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
canım kontrol iyi geçti bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. 22 ocakda transferim var Rabbim nasip ederse inşallahabla nasıl geçti kontrolün merak ettim seni
Aminn İnşallahHayırlı sonuçların olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?