Amin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinbirumut58 arkadaşımız için okudum.
Canım inşallah Rabbim bu tedavinde sana yavrularını hayırlısıylan nasip etsin.
gözün aydın abla 8ne allah hayırlı haberlerinide alirizcanım kontrol iyi geçti bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. 22 ocakda transferim var Rabbim nasip ederse inşallah
sağol canım benim Hayırlısı artık bakalım nasibimizde var mı? Rabbim bizim gibi kimin ne muradı varsa kabul etsingözün aydın abla 8ne allah hayırlı haberlerinide aliriz
amin inşallah ablasağol canım benim Hayırlısı artık bakalım nasibimizde var mı? Rabbim bizim gibi kimin ne muradı varsa kabul etsin
Senin için okudum canım rabbim tedavini hayra çıkarsın sonucuyla yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsincanım kontrol iyi geçti bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. 22 ocakda transferim var Rabbim nasip ederse inşallah
Evet kızlar hem okuması kolay hem de çabuk sıra gelir isteyen varsa liste yapayım sırayla okuyalım herkesin niyetini yazarım isminin yanına regl iken de mazaretli diye bildiririm kısa sürede çok kişiye okumuş oluruz 1 ya da 2 günde tamamlarız bir arkadaşı isteyen varsa buyrun bayanlar. Listemiz bu şeklilde : LİSTE ALIMLARA AÇIKTIR
@glmserser(isim Seçil isteği hayırlı sağlıklı evlat)
@compeng(mazaretli)( isim Gökçe istek hayırlı sağlıklı evlat)
@tugce0640(isim Tuğçe isteği hayırlı sağlıklı evlat) Mazeretli
@Mirac46(mazeretli Isım Ayşe kızı Duygu istek hayırlı sağlıklı evlat)
@GlySn (Mazaretli) (işim Gülay istek hayırlı sağlıklı evlat)
@blondgunes
@yelsem( işim Elif istek hayırlı sağlıklı evlat)
@Esseteacher(İsim Esra isteği hayırlı sağlıklı evlat)
@sSultans (isim Sultan isteği hayırlı sağlıklı evlat )
@tuce_tuce (mazaretli)
@Tazegelin33( Ali kızı Kübra)
@Masalyuzlusevdam
@41EEEEE41 ( evladını sağlıcakla kucağına almak isteği)
@ ftmclk( isim Fatma istek hayırlı sağlıklı evlat)
@Zehra_gns
@Hanimkoylununhanimi(hayırlı doğumla sağlıklı evlada sahip olmak)
KURAL: MAZERETSIZ IKI GUN BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR
canım listeye beni eklermisin basa döndüğümüzde birde fatihayi kurandan mi okuyacagizKızlar dileklerimiz icin 313 fatiha sayfası açalım diyorum katılmak isteyen olurmu
canım sende katilabilirsin istersen bizeAllahım kabul etsin inşallah
Amin inşallah. Katılmak istersen ekleyebilirim listeye. Sırayla herkese okuyoruz sayı bolusturupAllahım kabul etsin inşallah
Tamm canım eklerim. Yok ezberden okuruz aynı ayetel kursi gibi sırayla bölüşür okuruzcanım listeye beni eklermisin basa döndüğümüzde birde fatihayi kurandan mi okuyacagiz
Tamm o zaman ben okurumTamm canım eklerim. Yok ezberden okuruz aynı ayetel kursi gibi sırayla bölüşür okuruz
ben :)Kızlar dileklerimiz icin 313 fatiha sayfası açalım diyorum katılmak isteyen olurmu
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler veririm bende salı günü transferim var nasip olursa. Rabbim hepimize nasip etsin anne olma duygusunubirumut58 okudum canım tedavin olumlu sonuçlanır inşallah ve güzel haberlerini aliriz
amin canım Rabbim cümlemizede nasip etsinSenin için okudum canım rabbim tedavini hayra çıkarsın sonucuyla yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?