Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

DUA SIRASI :
@Saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 50 ADET ) OKUDU✔

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 44 ADET )

Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 43 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )

Saye- okudum canım Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Okudum, Allah kabul etsin.

Okudum Allah kabul etsin inşallah okuyan herkesten Allah razı olsun

DUA SIRASI:
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 44 ADET )

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 45 ADET )

Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 45 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )

Canim senin icin okudum.
Rabbim kabul etsin insallah.

Okudum, Allah kabul etsin.

Snigurucka canım okudum Rabbim dileğini kabul etsin inşallah. sıradaki arkadaş içinde 45 tane okudum belki 1 - 2 gün giremem nete yarın benim için çok önemli bir gün dualarınızdan eksik etmeyin

DUA SIRASI :
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ✔

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
( 54 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 53 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 45 ADET ) OKUDU✔

@Saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 54 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 54 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 53 ADET )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…