Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Okudum, Allah kabul etsin.

DUA SIRASI :
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ✔

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 79 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔

@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 78 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ ✔

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak MAZERETLİ ✔

Edanur86 senin içim okudum canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Çarşamba akşamından beri yatıyorum kızlar biraz geç olur ama okuyacağım çok hastaydim hala hastayım ama en azından şuan ateşim yok

Çarşamba akşamından beri yatıyorum kızlar biraz geç olur ama okuyacağım çok hastaydim hala hastayım ama en azından şuan ateşim yok
Çok geçmiş olsun canım biran önce sağlığına kavuşursun inşallah

DUA SIRASI :
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ✔

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 79 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔

@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 78 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ ✔

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak MAZERETLİ ✔

C cansu_tr canım senin için okudum Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…