- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ✔
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
( 54 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 53 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 45 ADET ) OKUDU✔
@Saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 54 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 54 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 53 ADET )
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ✔
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 79 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 78 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ ✔
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak MAZERETLİ ✔
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımÇarşamba akşamından beri yatıyorum kızlar biraz geç olur ama okuyacağım çok hastaydim hala hastayım ama en azından şuan ateşim yok
Allah razı olsun canım benim çok sağolGeçmiş olsun Allah şifa versin canım
Sagolasin canım tam yumurtlama döneminde grip oldum zaten yumurtalarım yine buyumemistiGeçmiş olsun Allah şifa versin canım
Çok geçmiş olsun canım biran önce sağlığına kavuşursun inşallahÇarşamba akşamından beri yatıyorum kızlar biraz geç olur ama okuyacağım çok hastaydim hala hastayım ama en azından şuan ateşim yok
Yumurta takibi mi yaptırıyorsun canımSagolasin canım tam yumurtlama döneminde grip oldum zaten yumurtalarım yine buyumemisti
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 79 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 78 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ ✔
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 78 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak MAZERETLİ ✔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?