Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Kızlar ben kime okumadım eksik olan kimvar gecikmeli de olsa okumak istiyorum hak geçmesin

İki ay kullandım klomeni ama bı ise yaramadi . Önümüzdeki ay iğne yapacağız başka klomen kullanmaya gerek yok dedi doktorum
İğneyle daha iyi sonuç alırsın canım klomen pco var bende de işe yaramamıştı

DUA SIRASI :
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ✔

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 63 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 62 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔

@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 63 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (63 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 62 ADET )

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak MAZERETLİ ✔

canım mazeretim bitti bidahaki listeye eklermisin beni

Okudum, Allah kabul etsin.

DUA SIRASI :
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ✔

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔

@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (53 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 52 ADET )

Okudum, Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…