Evet canım ultrasonda bakıyoruzYumurta takibi mi yaptırıyorsun canım
İlaç kullanıyor musun klomen falan inşallah hayırlısıyla nasip olur canımEvet canım ultrasonda bakıyoruz
İki ay kullandım klomeni ama bı ise yaramadi . Önümüzdeki ay iğne yapacağız başka klomen kullanmaya gerek yok dedi doktorumİlaç kullanıyor musun klomen falan inşallah hayırlısıyla nasip olur canım
İğneyle daha iyi sonuç alırsın canım klomen pco var bende de işe yaramamıştıİki ay kullandım klomeni ama bı ise yaramadi . Önümüzdeki ay iğne yapacağız başka klomen kullanmaya gerek yok dedi doktorum
canım mazeretim bitti bidahaki listeye eklermisin beniDUA SIRASI :
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ✔
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 63 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 62 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 63 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (63 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 62 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak MAZERETLİ ✔
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ✔
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 63 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 62 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 63 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (63 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 62 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak MAZERETLİ ✔
İnşallah ise yarar canım Allah'ın izniyle bekliyorumİğneyle daha iyi sonuç alırsın canım klomen pco var bende de işe yaramamıştı
İnşallah canım Allah yüzünü güldürsünİnşallah ise yarar canım Allah'ın izniyle bekliyorum
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (53 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 52 ADET )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?