Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek Transferimin 9. Gününde test sonucum 73.9 du bugün testi tekrarladık sonuç 171.3 çıktı. Sonucum Rabbime şükürler olsun artıyor. Pazartesi tekrarlanacak test. Allahım benim gibi evlat isteyen herkese nasip etsin herkesin kucağını doldursun. Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Hepinizede bol bol dua edicem inşallah

Maşallah canım gözünaydın
Kızlar merhaba herkes iyidir inşallah 25 ocakta doğumum gerçekleşti. Çok şükür sağ sağlim kucağıma aldım kızımı rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın dualarım sizlerle
Canım Allah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah gözünaydın

Çok sevindim canımm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darisida bizlere
Kızlar merhaba herkes iyidir inşallah 25 ocakta doğumum gerçekleşti. Çok şükür sağ sağlim kucağıma aldım kızımı rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın dualarım sizlerle
Gözün aydın canım Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah

Şirin için 52 adet okudum . Rabbim hayirliisyla değerinin artmasını nasip eder canım çok sevindim senin adına

DUA SIRASI :
Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
( 19 ADET )

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 19 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 19 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 183 ADET ) OKUDU✔

@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 19 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (18 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 18 ADET )

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 18 ADET )

Saye- icin okudum.
Rabbim yavrunu saglikli hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.

Saye- icin okudum.
Rabbim yavrunu saglikli hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.
Allah razı olsun canım aminn inşallah evlatlarıma sağ Salim kavuşmak nasip etsin rabbim. Sizlerden de hayırlı haberler almak nasip etsin tez zamanda

Hayirli olsun canim cok sevindim.
Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.

Gözün aydin canim.
Rabbim anali babali büyütmeyi hayirli bi evlat olmayi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…