- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
( 19 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 19 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 19 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 183 ADET ) OKUDU✔
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 19 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (18 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 18 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 18 ADET )
DUA SIRASI :
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
( 39 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 39 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (40 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 39 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak
( 39 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (40 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 39 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 39 ADET )
Eklerim canım. Niyetini yazarmisinSnigurucka canim yeni listeye beni de ekler misin
Canim suan mazeretliyim ama bitince yazsam sanaEklerim canım. Niyetini yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?