- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
senanas hgeldin 100 az ama olsun az ama sağlam gidelim zorlamasın diye düşündüm evet arkadaşlar bizi yarı yolda bırakmayacak 48 kişi kaldı buyrun lütfen ihtiyacı olanlar burayaSlm canım çok güzel düşünmüşsün ben varım 100 tane nedir ki bir tesbih ten 1 fazla haydi arkadaşlar sizde katılın
hgeldin nazBen de katılmak istiyorum=)
nisacım olumsuzluğğa gerek yok buraya gelecekler 50 gün beklicez hepimiz kimse kimsenin hakkına giremez günahı var sonuçta100 tane olunca 50 gun beklemesi gerekiyor liste sonundaki arkadasin
hgeldin sweetbeni de yazın hemennnnnnnnnnnnnn
ben 1000 tane çekerimmm..aramızda paylaşalım mı1)melisa
2)senanas
3)naz
4)sweet-73
listemiz bu şimdilik 50ye tamamlanana kadar bekliyoruz
saol cnm ben 5000 tane de çekerim isteyen kim warsahgeldin sweet
sweetcim akşama kadar listemizi bekleyelim sora aramızda paylaşırız olur mu canım ,bende gönüllüyüm diğer arkadaşlarda öyledir inşallah akşam 12 de listeyi kapatıcam aramızda paylaşırızben 1000 tane çekerimmm..aramızda paylaşalım mı
kim bebek istiyorsa onun için 5000 tane çekecem hemde kendım için bende bebek ıstıorm..şimdi de abdest alıp yapabılırımsaol cnm ben 5000 tane de çekerim isteyen kim warsa
tamam canm bnmsweetcim akşama kadar listemizi bekleyelim sora aramızda paylaşırız olur mu canım ,bende gönüllüyüm diğer arkadaşlarda öyledir inşallah akşam 12 de listeyi kapatıcam aramızda paylaşırız
olumsuzluk yaratmaya calismadim.nisacım olumsuzluğğa gerek yok buraya gelecekler 50 gün beklicez hepimiz kimse kimsenin hakkına giremez günahı var sonuçta
peki nisa hanım ben yanlış anladım demek ki k. bakmayın ama herkesin duası bitene kadar beklicez inşallaholumsuzluk yaratmaya calismadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?