- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
peki nisa hanım ,sevgiler ,müsait olursanız bekleriz her zaman gelebilirsiniz . daha çabuk bile bitebilir zaten gönüllüyüz hepimiz.Listeye yazmayin beni okadar sure her gun gorebilirmiyim emin degilim ama arada sizin icin girer okurum. Onumuzdeki ay yogun olucam. daha hizli ilerleseydi katilmak isterdim
kızlar biliğiniz zikir sitesi var mı greceğim kaliteliiiipeki nisa hanım ,sevgiler ,müsait olursanız bekleriz her zaman gelebilirsiniz . daha çabuk bile bitebilir zaten gönüllüyüz hepimiz.
Insallah , bende musait oldugumda gelir size yardim ederim, sizin icin dua ederim. Allah kabul etsin simdidenpeki nisa hanım ,sevgiler ,müsait olursanız bekleriz her zaman gelebilirsiniz . daha çabuk bile bitebilir zaten gönüllüyüz hepimiz.
sweet ben site bilmiyorum ama esmaül hüsna'nın anlamını bilerek okuyorum sayısızca kardeşim.kızlar biliğiniz zikir sitesi var mı greceğim kaliteliiii
tşkler hepimizinkini hayırlısı ile kabul etsin inşallah.Insallah , bende musait oldugumda gelir size yardim ederim, sizin icin dua ederim. Allah kabul etsin simdiden
hgeldiniz ekledim siziBeni de ekleyin
aynacım hgeldin canım aramıza :)Beni de ekleyin kızlar
kıyamam seve seve ekliyorum masculincim seni :) hgeldin aramızaBENIDE EKLE CNM BENDE HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLAT ISTIYORUM INSALLAH.
VE BIRDE 5 YILDIR GORMEDIGIM AILEME KAVUSMAK ISTIYORUM RABBIMIN IZNIYLE.
INSALLAH LISTEN BANA UGUR GETIRIR.
sağol melisacım dilek için mi çekeceğizaynacım hgeldin canım aramıza :)
ay canım ben de senin gibi bebek isteyenlerdenim zaten bebekle ilgili konularda ismini görüyorum hep ailenle neden görüşemiyorsun çok özel değilse merak ettimBENIDE EKLE CNM BENDE HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLAT ISTIYORUM INSALLAH.
VE BIRDE 5 YILDIR GORMEDIGIM AILEME KAVUSMAK ISTIYORUM RABBIMIN IZNIYLE.
INSALLAH LISTEN BANA UGUR GETIRIR.
evet aaynaa dileğimiz ne ise ,onun için hep beraber ayet ile Allahtan isteyeceğiz . zaten birbirimize ettiğimiz duaların faydası da vardır birbirimizin duasını da alırız böylelikle inşallah . herkesi bekleriz akşama listemiz kapanıyor.sağol melisacım dilek için mi çekeceğiz
İnşaallah canım dualarımız hayırlısıyla kabul olur birbirimizin de duasını alırız tabii akşama kadar 20 kişi bile olsa yeter canım bence eşit şekilde bölüşürüz sıradan kimdeyse sıra ona okuruzevet aaynaa dileğimiz ne ise ,onun için hep beraber ayet ile Allahtan isteyeceğiz . zaten birbirimize ettiğimiz duaların faydası da vardır birbirimizin duasını da alırız böylelikle inşallah . herkesi bekleriz akşama listemiz kapanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?